Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 26, 2013

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά για τις προοπτικές των Συνομιλιών και τον δικό του ρόλο.-

Εικόνα
Οι επόμενες εβδομάδες είναι αρκετά κρίσιμες, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, δηλώνοντας ωστόσο αισιόδοξος ότι μπορούμε να πετύχομε και τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξουν «ξεκάθαρα και απτά» αποτελέσματα στην πρώτη συνάντηση των ηγετών.

Τέσσερις μαθητές υπό κράτηση για βιασμό 13χρονης συμμαθήτριας τους.- Την απειλούσαν ότι θα κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο άσεμνες φωτογραφίες της.-

Εικόνα
Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τεσσάρων μαθητών, ηλικίας από 14 μέχρι 17 ετών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι σε υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς μαθήτριας 13 χρόνων.

Τραγουδίστριες από την Αθήνα σε κύκλωμα πορνείας.- Ενδεκα χιλιάδες ευρώ για παρέα τριών ημερών.-

Εικόνα
«Επώνυμες» τραγουδίστριες και όχι μόνο προωθούνται στην πορνεία από κύκλωμα με έδρα την Αθήνα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου. Στα Χανιά,σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ένας 29χρονος από το Ρέθυμνο, μαζί με μια 31χρονη, η οποία τραγουδά σε νυκτερινό κέντρο στην παραλιακή της Αθήνας.

Ετοιμάζονται για απεργιακά μέτρα οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία.-

Εικόνα
Επισπεύδουν τις διαδικασίες λήψης δυναμικών κινητοποιήσεων οι νοσηλευτές των δημόσιων νοσηλευτηρίων, μετά από πληροφορίες ότι η απόφαση για κατάργηση και μείωση των επιδομάτων τους θα τύχει ελέγχου από την Τρόικα και η Βουλή θα κληθεί να την εγκρίνει. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε Γενική Συνέλευση τους αύριο Παρασκευή, στη Λευκωσία.

Η Τουρκία ετοιμάζεται να εισέλθει στην κυπριακή ΑΟΖ – Αναμένεται έγκριση του Ερντογάν.-

Εικόνα
Το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Barbaros, το οποίο διεξάγει έρευνες για πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο στην ανατολική Μεσόγειο, αναμένει την έγκριση του Τούρκου Υπουργού Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ για να εισέλθει στην κυπριακή ΑΟΖ, πιθανότατα σε τρεις βδομάδες, ώστε να συνεχίσει τις έρευνες. 

Αδυνατούν να πληρώσουν για αποξενωμένες περιουσίες, δηλώνουν οι Επιχειρηματίες Γης.-

Εικόνα
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών απευθύνει ύστατη έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, όπως λάβουν σοβαρά υπόψη τις ενστάσεις που επανειλημμένως έχουν εκφραστεί από το Σύνδεσμο και άλλους φορείς και αφορούν τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες ένα ακίνητο έχει πωληθεί και παραδοθεί, αλλά είτε δεν έχει εκδοθεί ο τίτλος ιδιοκτησίας, είτε έχει εκδοθεί αλλά δεν έγινε η μεταβίβαση.

Νόμος για προστασία οφειλετών από εκποίηση της κατοικίας τους.-

Εικόνα
Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, με όλες τις κοινοβουλευτικές πλευρές να συγκλίνουν, ετοιμάζει νομοθεσία με την οποία θα δώσει το δικαίωμα προσφυγής σε όσους οφειλέτες σε τραπεζικά ιδρύματα «δεν τα βρουν» σε διακανονισμό με την τράπεζα στην οποία χρωστούν, να καταφεύγουν στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος αναστολής πληρωμών με επιτόκιο που θα αποφασίζει το Δικαστήριο.