Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 14, 2013

Σώματα πιο πυκνά από το σίδερο «είναι νέο είδος πλανήτη»

Εικόνα

Το σωματίδιο που βρήκε το CERN ήταν «πιθανότατα» το μποζόνιο του Χιγκς

Εικόνα
Ζυρίχη : Το πιο διάσημο πείραμα στο CERN πέρυσι όντως φαίνεται πως οδήγησε «πιθανότατα» στον εντοπισμό του μποζονίου του Χιγκς.

Σωτήρια χειρουργική επέμβαση σε σκύλο-«κουμπαρά»

Εικόνα
Νέα Υόρκη:  Τα νομίσματα, σωτήρια για πολλούς στη σκιά της οικονομικής κρίσης, παρ' ολίγον να αποδειχθούν θανατηφόρα για έναν σκύλο, ο οποίος είχε καταπιεί 111 κέρματα. 

Τον χειμώνα «ανθίζει» το σπέρμα, ενώ την άνοιξη αρχίζει ο μαρασμός

Εικόνα
Νέα Υόρκη : Ο χειμώνας είναι η εποχή του έτους όπου το σπέρμα των υγιών ανδρών βρίσκεται στην καλύτερη και πιο γόνιμη φάση του, ενώ από την άνοιξη αρχίζει σιγά-σιγά να πέφτει η ποιότητά του, σύμφωνα με ισραηλινή έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Obstetrics and Gynecology.

«Όχι» στη σαμπάνια, «ναι» στο ηλεκτρονικό βιβλίο λέει η Βρετανία

Εικόνα
Λονδίνο:  Η σαμπάνια έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει τους βρετανούς καταναλωτές, οι οποίοι προτιμούν να κάθονται σπίτι διαβάζοντας ένα βιβλίο που έχουν κατεβάσει ηλεκτρονικά, αναφέρουν στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης.

Το Γάλα Καρύδας Kara…αλλάζει όνομα και γίνεται Κoko

Εικόνα
Το γάλα καρύδας Kara (και τώρα Koko), αγαπήθηκε από χιλιάδες καταναλωτές που ψάχνουν υγιεινές εναλλακτικές λύσεις στο ζωικό γάλα, γιατί χαρίζει δύναμη, ευεξία, ισορροπία. Είναι 100% μη γαλακτοκομικό προϊόν , εμπλουτισμένο με ασβέστιο, 100% , χωρίς λακτόζη, γλουτένη, σόγια ή χοληστερόλη και απαλλαγμένο από τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά και χρώματα.

Γλιτώνει τελικά τα δικαστήρια ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»

Εικόνα
Κωνσταντινούπολη : Κατέπεσαν στα τουρκικά δικαστήρια οι κατηγορίες κατά του τηλεοπτικού «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή», καθώς η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης δήλωσε αναρμόδια να εξετάσει την μηνυτήρια αναφορά για προσβολή της τουρκικής Ιστορίας, που κατατέθηκε κατά των συντελεστών του δημοφιλούς σήριαλ.

Έλεγχος για ξέπλυμα στα χνάρια της Pimco

Εικόνα
Λευκωσία :  Σε συμφωνία με το κλιμάκιο της Τρόικας κατέληξε το Υπουργείο Οικονομικών όσον αφορά τους όρους εντολής που θα δοθούν στον οίκο που θα διενεργήσει τον έλεγχο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Κύπρο. Ήδη η Κεντρική Τράπεζα έχει βγει σε ανοικτές προσφορές και μέχρι στιγμής έξι οίκοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για να διενεργήσουν το έλεγχο.

Ένα βήμα πριν από συμφωνία για Μνημόνιο

Εικόνα
Λευκωσία:  Στις Βρυξέλλες μεταφέρεται από σήμερα η προσπάθεια για συμφωνία επί του κυπριακού Μνημονίου, με όλα τα σενάρια ανοικτά ακόμα και για κλείσιμο την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρία του Eurogroup την οποία ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του Σώματος, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Έκλεψαν ομοίωμα ήρωα της ΕΟΚΑ απο πάρκο στην Πάφο

Πάφος : Το χάλκικο ομοίωμα του προσώπου του ήρωα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59, Γεώργιου Παπαβερκίου, αφαίρεσαν άγνωστοι από το πάρκο ηρώων της ΕΟΚΑ που βρίσκεται στο χώρο πρασίνου « δασούδι» επί της κεντρικής λεωφόρου Ελλάδος στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία την κλοπή διαπίστωσε υπάλληλος του Δήμου χθες το απόγευμα. Η Αστυνομία εκτιμά ότι το χάλκινο ομοίωμα του ήρωα αφαιρέθηκε από πρόσωπο που εμπορεύεται μεταχειρισμένα μέταλλα. Στο ίδιο σημείο βρίσκονται ομοιώματα όλων των ηρώων της ΕΟΚΑ που κατάγονται από την επαρχία Πάφου και πρόσφεραν την ζωή τους στον αγώνα της ΕΟΚΑ. 

Κλέβουν ότι βρουν και από τα κοιμητήρια

Εικόνα
Λάρνακα : Ενσωματωμένα βάζα στο μάρμαρο της ταφόπλακας είναι η «τελευταία επινόηση» των κατασκευαστών του είδους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κλοπές βάζων και όχι μόνο από τα κοιμητήρια! Έτσι, το μαρμάρινο βάζο εφαρμόζεται πάνω στο μάρμαρο της ταφόπλακας και οι επιτήδειοι δεν μπορούν να το υφαρπάξουν.

Μια διαφορετική γάτα εντυπωσιάζει τους πάντες μέσω Διαδικτύου

Εικόνα
Σάρλοτ,  Βόρεια Καρολίνα :  Ονομάζεται «Αφροδίτη» («Venus») και γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα, και πιο συγκεκριμένα σε μια φάρμα γαλακτοκομικών. Αμέσως έγινε η «σταρ» της περιοχής και όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο.

Χωρίς συμφωνία αλλά με «σημαντική πρόοδο» η συνάντηση Σαμαρά-τρόικας

Εικόνα
Αθήνα:  Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών στη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς ακόμη μένουν ανοικτά ζητήματα που χρειάζονται μελέτη.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Γαλλία ο ευρωβουλευτής Γ. Παπαστάμκος

Εικόνα
Στρασβούργο:  O ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Παπαστάμκος νοσηλεύεται «σε σοβαρή κατάσταση» σε νοσοκομείο του Στρασβούργου, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων.