Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 9, 2011

Ψάχνουν δουλειά και αντί για λεφτά ζητούν... Facebook

Εικόνα
Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, αλλά η πρόσβαση στα κοινωνικά...  δίκτυα τύπου facebook και twitter γίνεται το κύριο ενδιαφέρον των πτυχιούχων που αναζητούν εργασία με αποτέλεσμα να το θέτουν ως προαπαιτούμενο για τις δουλειές και να εμφανίζονται πρόθυμοι να δεχτούν ακόμα και μικρότερους μισθούς για να μην χάσουν την πρόσβαση με αυτά! ... Αυτό δείχνει νέα έρευνα που πραγματοποίησε παγκοσμίως η εταιρεία Cisco.

Ο καφές μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση διαβήτη τύπου 2

Εικόνα
Πολλές επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι ο καφές, στα πλαίσια πάντα μιας ισορροπημένης διατροφής, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο... εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 (T2D), ρυθμίζοντας πιο αποτελεσματικά τη γλυκόζη και την ινσουλίνη.

EKTAKTO: Ανατροπή – Βασίλειος Σκουρής, ο νέος Πρωθυπουργός

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Tις τελευταίες ώρες, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων για τo πρόσωπο του μεταβατικού πρωθυπουργού έχει "πέσει" το όνομα του Βασίλειου Σκουρή, καθηγητή Δημοσίου Δικαίου και Προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Λουξεμβούργο. Την πληροφορία αυτή μετέδωσε πριν από λίγη ώρα και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επικαλούμενο μάλιστα πηγή από το κυβερνών κόμμα, που δεν κατονομάζει και η οποία πηγή επισήμανε ότι οι διαβουλεύσεις έγιναν χθες το βράδυ προσθέτοντας ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα παραμείνει υπουργός Οικονομικών.

Σαν σήμερα...9 Νοεμβρίου

Εικόνα
Γεγονότα Επέτειοι: Διεθνής Ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού .

Κατακρήμνιση των κυπριακών τραπεζών από τους Moody’s

Εικόνα
«Η κυβέρνηση μασά δάφνη για να βρει τον χρησμό», δηλώνει ο Αβέρωφ. Έντονες επικρίσεις για τις ευθύνες της Κυβέρνησης και από άλλα κόμματα – «Κινδυνολογούν» , απαντούν κυβέρνηση και ΑΚΕΛ. – Ο Κίκης Καζαμίας δηλώνει ωστόσο «ότι «ήρθε η ώρα να πάρουμε νέα μέτρα». Σε υποβάθμιση των τριών κυπριακών τραπεζών προχώρησε ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s επικαλούμενος την περιορισμένη δυνατότητα του κυπριακού κράτους να τις στηρίξει σε περίπτωση ανάγκης. 

Συμφωνία συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων με την Αίγυπτο

Εικόνα
Αποκαλύψεις Μαρκουλλή για τις πρόσφατες συνομιλίες στο Κάιρο Η Κυπριακή Δημοκρατία προχωρεί κανονικά με το θέμα των υδρογονανθράκων, αφού έχει υπογράψει συμφωνίες για την οριοθέτηση της αποκλειστικής οικονομικής της ζώνης, με την Αίγυπτο το 2003, το Λίβανο το 2007 και με το Ισραήλ το 2010, ανέφερε η υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή σε συνέντευξή της στο Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό τού Λονδίνου LGR.

Ολι Ρεν: Δραματική η οικονομική κατάσταση στην Ιταλία

Εικόνα
Ευρωπαίοι ελεγκτές μεταβαίνουν στη Ρώμη Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και τις Νομισματικές Υποθέσεις, Ολι Ρεν, χαρακτήρισε ''πολύ ανησυχητική'' την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία, που χαρακτηρίζεται, με την απότομη αύξηση των επιτοκίων δανεισμού της χώρας στην αγορά ομολόγων. 

Η Ρωσία χαίρεται για τις προοπτικές που διανοίγει το φυσικό αέριο για την Κύπρο

Εικόνα
Δηλώσεις του Ρώσου επίσημου Γκεόργκι Μουράντωφ Την ευαρέσκειά του για την προοπτική που διανοίγουν για την Κυπριακή Δημοκρατία και το λαό της οι έρευνες για εξόρυξη υδρογονανθράκων, εξέφρασε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Κρατικού Οργανισμού Διεθνούς Συνεργασίας παρά τω ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Ρωσο-κυπριακού Συνδέσμου Φιλίας Γκεόργκι Μουράντοφ, ο οποίος έγινε χθες  το απόγευμα δεκτός στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Οι οικονομικές σχέσεις Κύπρου-Ρωσίας δεν θα κλονισθούν

Εικόνα
Ομιλία του Προέδρου Χριστόφια στα 50χρονα του Ρωσο-Κυπριακού Συνδέσμου Φιλίας. Τη βεβαιότητα ότι, παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, η σταθερή βάση των οικονομικών σχέσεων Κύπρου - Ρωσίας δεν θα κλονισθεί, αλλά αντίθετα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση που διοργάνωσε στη Λευκωσία, ο Κυπρορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή του.