Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 5, 2013

Απολογείται αύριο ο γερμανός κατάσκοπος στη Χίο

Εικόνα
Για αύριο πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 72χρονος γερμανός κατάσκοπος των Τούρκων στη Χίο, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια φωτογράφιζε στρατόπεδα στο νησί και εγκαταστάσεις κοινωφελών Οργανισμών και παρέδιδε το υλικό σε Τούρκους.

Ξανά σήμερα στο δικαστήριο ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Με την αγόρευση της υπεράσπισης συνεχίζεται στις 10 το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, η διαδικασία-μετά από αίτημα του Εφετείου Αθηνών-, έκδοσης του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Ντίνου Μιχαηλίδη, στο πλαίσιο των ερευνών της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου.

Εγείρει θέμα επιστροφής Αμμοχώστου

Εικόνα
Τη βοήθεια του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών για την αποδοχή από την τουρκική κυβέρνηση της πρότασης της κυπριακής κυβέρνησης για επιστροφή της Αμμοχώστου στους νομίμους κατοίκους της, ζητά με επιστολή του ο βουλευτής των Συντηρητικών Μάθιου Όφορντ.

Κάηκε έκταση τεσσάρων εκταρίων

Εικόνα
Έκταση τεσσάρων εκταρίων άγριας βλάστησης και πεύκων σε κρατικό και ιδιωτικό δάσος κατέκαυσε η φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ σε περιοχή του χωριού Λυθροδόντα.

Διήμερο με NOBLE για τη συμφωνία για τερματικό LNG

Εικόνα
Η διαπραγματευτική ομάδα για το τερματικό συσκέπτεται σήμερα για προετοιμασία των διήμερων επαφών που θα αρχίσουν αύριο με τη Noble Energy. Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για το Cyprus LNG Project Agreement, αν και η κυπριακή πλευρά δεν ολοκλήρωσε ακόμα τη διαδικασία πρόσληψης εξειδικευμένων συμβούλων.

Τα ΟΧΙ γίνονται ΝΑΙ και κοστίζουν ακριβά

Εικόνα
Μελέτη που πραγματοποίησε το υπουργείο Εργασίας, μετά από υπόδειξη του Υπουργικού Συμβουλίου, αποδεικνύει την ύπαρξη σοβαρών αποκλίσεων μεταξύ των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου και του Δευτεροβάθμιου Ιατρικού Συμβουλίου που εξετάζουν αιτήσεις για συντάξεις και επιδόματα αναπηρίας.