Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 26, 2013

Εν αναμονή του προσχεδίου της έκθεσης

Εικόνα
Η Λευκωσία βρίσκεται σε αναμονή του προσχεδίου έκθεσης της Τρόικας με στόχο να μελετήσει τα συμπεράσματα και να είναι έτοιμη εν' όψει του Eurogroup του Σεπτεμβρίου.

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις

Εικόνα
Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συμφώνησαν χθες, στη διάρκεια διαβουλεύσεων, στο κείμενο του ψηφίσματος για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, το οποίο το Σώμα θα κληθεί να υιοθετήσει στη διάρκεια ανοιχτής συνεδρίασης την Τρίτη 30 Ιουλίου.

Ενημερωτική καμπάνια για την λαθρεπιβίβαση

Εικόνα
«Αγόρασε και επικύρωσε το εισιτήριό σου, μην "ακυρώνεις" τις μετακινήσεις σου», είναι το σύνθημα της ενημερωτικής καμπάνιας του υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων με στόχο την εξάλειψη της λαθρεπιβίβασης στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Σημείωμα-φωτιά Στουρνάρα

Εικόνα
Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους εφοριακούς των οποίων είναι ο πολιτικός προϊστάμενος ότι δεν θα πρέπει να υπολογίζουν στο όνομα του φορολογούμενου τον οποίων ελέγχουν καθώς τους παρέχεται η πολιτική κάλυψη στέλνει ο Γιάννης Στουρνάρας στο άτυπο σημείωμα που εστάλη για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Σήμερα η τελική απόφαση για τη δόση

Εικόνα
Πέρασαν και τα τελευταία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό την υλοποίηση της δέσμης των 22 προαπαιτούμενων δράσεων για την εκταμίευση της δόσης, καθώς ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών» από το θερινό τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής. Έτσι πλέον ανάβει το πράσινο φως για την καταβολή της δόσης συνολικού ύψους 4 δισ. ευρώ (2,5 δισ. από τον EFSF και 1,5 δισ. από τις επιστροφές κερδών των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών).

Δεύτερο κύμα κινητικότητας σε όλα τα υπουργεία

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό ο σχεδιασμός για το δεύτερο κύμα κινητικότητας.

Ελλάδα: Ζήτημα μείωσης του κατώτατου μισθού

Εικόνα
Θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, θέτει εκ νέου το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Λίγες μόλις ώρες πριν τη νέα τηλεδιάσκεψη του EuroWorkingGroup για την οριστική εκταμίευση της δόσης συνολικού ύψους 4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, το ΔΝΤ «ξαναχτυπά».