Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 24, 2014

Ευρω-πυρά κατά της τρόικας

Εικόνα
Επικριτικό θα είναι το κείμενο συμφωνίας στο οποίο καταλήγουν σήμερα τα μέλη της επιτροπής Οικονομικών του Ευρωκοινοβουλίου για τον θεσμό της τρόικας, όπως και για τους θεσμούς που την απαρτίζουν.

Παράνομες πρακτικές για δαπάνες 1,6 εκατ

Εικόνα
Η ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας στον ΚΟΤ για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν το 2012 και το 2013 για την αξιοποίηση των αδιάθετων πιστώσεων στον προϋπολογισμό του οργανισμού είναι καταπέλτης για τη διοίκηση, τη διεύθυνση και το τμήμα Μάρκετινγκ, καθώς διαπιστώνεται ότι η ελλιπής παρακολούθηση στην υλοποίηση του προϋπολογισμού οδηγεί σε αποφάσεις για μη στοχευμένες διαφημίσεις «της τελευταίας στιγμής».

Κλάπηκαν χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας €10.000

Εικόνα
Χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας στα €10.000 περίπου κλάπηκαν από κατοικία στη Λευκωσία.

Τραυματίστηκε παίζοντας ποδόσφαιρο

Εικόνα
Ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω εκστρατείας για την προεδρία, τραυματίστηκε την Κυριακή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Στις 4 το ραντεβού Τόμσεν με Στουρνάρα

Εικόνα
Σε ένα ταχύ γύρο διαπραγματεύσεων με τους ελεγκτές της τρόικας που θα λήξει επιτυχώς πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 10 Μαρτίου, ελπίζει η ελληνική κυβέρνηση που υποδέχεται σήμερα τους εκπροσώπους των εταίρων και δανειστών της χώρας με τη δική της ατζέντα για όλα τα εκκρεμή διαρθρωτικά μέτρα.

Ανάπτυξη τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου

Εικόνα
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να γίνει ευκολότερη η μεταφορά αερίου και εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου από τη Βόρεια Θάλασσα, καθώς προσπαθεί να πείσει τη Σκωτία να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονος από τη Λάρνακα

Εικόνα
Νεαρός ηλικίας 20 χρόνων από τη Λάρνακα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική θλάση και αιμάτωμα στο κεφάλι, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από τραυματισμό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Εικόνα
Στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών.