Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 12, 2012

Εμπλοκή στις Βρυξέλλες – θέλουν και την ψήφο της Βουλής

Εικόνα
Σοβαρές αντιρρήσεις του Eurogroup που έχουν να κάνουν τόσο με το ίδιο το πρόγραμμα όσο και με το PSI – Ενταση αντιδράσεων στην Ελλάδα – Παραίτηση του Υφυπουργού Εργασίας - Ο Σαμαράς ζητά εκλογές τώρα. – Συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις. Βρυξέλλες:  Εμπλοκή για την ελληνική συμφωνία σημειώθηκε στο Εuro Working Group. Οι ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες, έχοντας προφανώς πολιτικές εντολές, απαίτησαν, για να γίνει αποδεκτή η συμφωνία των κομμάτων με την τρόικα, τις υπογραφές των πολιτικών αρχηγών καθώς και έγκριση των συμφωνηθέντων από την Ελληνική Βουλή. 

ΔΗΣΥ: Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ σε κατάσταση σύγχυσης και πανικού

Εικόνα
Με αποφασιστικότητα και συλλογικότητα θα προχωρήσει ο Νίκος Αναστασιάδης Η Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ αδυνατούν να κυβερνήσουν τον τόπο και έχουν περιέλθει σε κατάσταση σύγχυσης και πανικού, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού Χάρης Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο στην εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Χριστόφιας για Αναστασιάδη: «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει»

Εικόνα
Θα ανακοινώσει επαναδιεκδίκηση «όταν πρέπει» Όποιος βιάζεται σκοντάφτει δήλωσε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ερωτηθείς σε σχέση με την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Δεν στηρίζει Χριστόφια το ΔΗΚΟ δηλώνει ο Καρογιάν

Εικόνα
Nωρίς για προεδρολογία, λέγει, αναφερόμενος στην εξαγγελία Αναστασιάδη.- Ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος. – Ο Αρχιεπίσκοπος να περιορισθεί στο ρόλο του. Το ΔΗΚΟ θα ήταν ανακόλουθο στις θέσεις του αν στήριζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, ο οποίος είπε ότι ο ίδιος αναστέλλει τις όποιες φιλοδοξίες και κομματικές επιδιώξεις για την Προεδρία της Δημοκρατίας, χάριν της εξυπηρέτησης του ευρύτερου στόχου της εθνικής συνεννόησης.

Ογκώδεις διαμαρτυρίες στην Ευρώπη κατά της ACTA

Εικόνα
Αντιδράσεις στον έλεγχο της διακίνησης πληροφοριών στο Ιντερνετ. Βερολίνο: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σαββατοκυρίακο - παρά το δριμύ ψύχος- σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας κατά της διεθνούς Εμπορικής Συμφωνίας Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA), που σκοπό έχει τον έλεγχο της διακίνησης πληροφοριών στο Ιντερνετ.  Κινητοποιήσεις έγιναν στη Γαλλία, τη Βουλγαρία, όπως και στην Ελλάδα (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Έτοιμο να συζητήσει με τους υποψηφίους το ΕΥΡΩΚΟ

Εικόνα
«Ανάγκη για σχέδιο που θα βγάζει την Κύπρο από τα αδιέξοδα» Ένα ''πατριωτικό σχέδιο που θα μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησε η διακυβέρνηση Χριστόφια'', θα πρέπει να έχουν όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την Προεδρία της Δημοκρατίας, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Ρίκκος Ερωτοκρίτου, σχολιάζοντας την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη.