Χριστόφιας για Αναστασιάδη: «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει»

Θα ανακοινώσει επαναδιεκδίκηση «όταν πρέπει»

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει δήλωσε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ερωτηθείς σε σχέση με την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής του εορτασμού του Αγίου Μάρωνα, στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Χαρίτων, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Χριστόφιας κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις από πλευράς του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για τους χειρισμούς του στο Κυπριακό και στην οικονομία, είπε ότι «έχει απαντήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στον κ. Αναστασιάδη και δεν προτίθεμαι να μπω σε αντιπαράθεση έξω από την εκκλησία». 

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ένα χρόνο πριν λήξει η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουμε ουσιαστικά επίσημα την πρώτη υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας από τον κ. Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «υπάρχει μια ρήση που λέει ‘όποιος βιάζεται σκοντάφτει’». 

Σε ερώτηση πότε θα ληφθεί η δική του απόφαση σε σχέση με επαναδιεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απάντησε: «όταν πρέπει».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"