Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 23, 2012

ΔΗΚΟ: Ο Πρόεδρος να τηρήσει τις γραμμές του ΕΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να κινηθεί στη βάση των κατευθυντήριων γραμμών, όπως έχουν καθοριστεί στο Εθνικό Συμβούλιο, ότι δηλαδή πρώτον δεν θα δεχθεί καμιάς μορφής επιδιαιτησία, άρα σημαίνει κανένα έγγραφο που να περιλαμβάνονται γεφυρωτικές προσεγγίσεις, δεύτερον ότι δεν θα υπάρξει κανένα χρονοδιάγραμμα και τρίτον ότι δεν θα μπορεί να ζητηθεί η σύγκληση της διεθνούς διάσκεψης, αν προηγουμένως δεν συμφωνήσουμε σε ό,τι αφορά τις εσωτερικές πτυχές τους Κυπριακού.

Αυστρία: Αγώνας για σταθεροποίηση της Ελλάδας

Εικόνα
Την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη δημοσιονομική σταθεροποίηση της Ελλάδας, τονίζει σε δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, ο οποίος είχε συνομιλίες με τη Γερμανίδα καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκε η ελληνική κρίση.

Steve Jobs: Και νεκρός ενίκα...

Εικόνα
Αλλαγή ηγεσίας στο υψηλότερο επίπεδο, έλαβε χώρα στην Research In Motion, καθώς φαίνεται ότι οι διευθύνοντες σύμβουλοί της, Mike Lazaridis και Jim Balsillie, μετά από δύο δεκαετίες στο πόστο, πληρώνουν τον «ανταγωνισμό» από την Apple Inc και τα επιτέυγματα του Steve Jobs, του οποίου οι καινοτομίες ακόμη φέρνουν πωλήσεις εκατομμυρίων στον κόσμο.

Μπάρτσα: Νέα εμφάνιση, πολλά εκατομμύρια

Εικόνα
Στα ΜΜΕ διέρρευσαν τα σχέδια της εμφάνισης της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2012-13 και ήδη ο κόσμος ανυπομονεί για την ημέρα που θα τεθεί προς πώληση. Οι απανταχού φίλαθλοι των μπλαουγκράνα, αγοράζουν ετησίως πάνω από 10 εκ. εμφανίσεις της καταλανικής ομάδας, προσθέτοντας στα ταμεία της ομάδας πέραν των 70 εκ. ευρώ. Με πιο απλά λόγια η ομάδα εξασφαλίζει μια ακριβή μεταγραφή ή σημαντικό ποσοστό επί του μισθολογίου της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ισπανία: Μέτρα ανάπτυξης και όχι λιτότητας

Εικόνα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να κάνει περισσότερα για να τονώσει την ανάπτυξη και να μην επικεντρώνεται απλώς στα μέτρα λιτότητας για την καταπολέμηση της κρίσης χρέους προκειμένου να σώσει το ευρώ, τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα El Pais, ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών Μανουέλ Γκαρθία Μαργάγιο.