Μπάρτσα: Νέα εμφάνιση, πολλά εκατομμύρια


Στα ΜΜΕ διέρρευσαν τα σχέδια της εμφάνισης της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2012-13 και ήδη ο κόσμος ανυπομονεί για την ημέρα που θα τεθεί προς πώληση. Οι απανταχού φίλαθλοι των μπλαουγκράνα, αγοράζουν ετησίως πάνω από 10 εκ. εμφανίσεις της καταλανικής ομάδας, προσθέτοντας στα ταμεία της ομάδας πέραν των 70 εκ. ευρώ. Με πιο απλά λόγια η ομάδα εξασφαλίζει μια ακριβή μεταγραφή ή σημαντικό ποσοστό επί του μισθολογίου της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σημειώνεται πως η νέα εμφάνιση της θρυλικής ομάδας αποκαλύφθηκε από την ιστοσελίδα sport.es κι έτσι οι ανά τον κόσμο φίλοι των μπλαουγκράνα είχαν τη δυνατότητα να δουν τις τρεις νέες εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας. Κόκκινος με μπλε είναι η βασική εμφάνιση, όπως πάντα άλλωστε αλλά δίχως έντονες ρίγες, ενώ πορτοκαλί η δεύτερη. Άλλη μία εμφάνιση με γαλάζιο και μαύρο συμπληρώνει τις τρεις νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα. Οι πωλήσεις θεωρούνται και πάλι σίγουρες αφού το brand αποτελεί από τα πιο δυνατά του κόσμου.
Κατασκευάστρια εταιρεία είναι και πάλι η αμερικανική Nike, ενώ στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα εμφανίζεται εκ νέου το "Qatar Foundation" και στο πίσω μέρος η "UNICEF". 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"