Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 13, 2012

Η συμφωνία με δημαρχείο Λάρνακας για «Κίμωνα»

Εικόνα
Η εταιρεία Lefkaritis & Hassapis Developers Kimonas Ltd ανακοίνωσε και επίσημα την υπογραφή συμφωνίας με τον Δήμο Λάρνακας για την από κοινού αξιοποίηση των τεμαχίων τους, με στόχο την υλοποίηση του μεγαλεπήβολου έργου «Κίμωνας». Τη  σχετική συμφωνία αποκάλυψε πρώτο το InBusinessNews. Η συμφωνία υπεγράφη πρόσφατα στην παρουσία του τέως Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Μωυσέως, του τέως Αντιδημάρχου Λάρνακας κ. Αλέξη Μιχαηλίδη, υπηρεσιακών παραγόντων και των ιδιοκτητών του έργου.  

Παραθάλασσιο φιλέτο σε ρωσικά χέρια για 12εκ.

Εικόνα
Στην αγορά μεγάλης έκτασης γης προέβη Ρώσος επιχειρηματίας στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην περιοχή Περιβόλια. Πρόκειται για 34 σκάλες γης δίπλα από τον Φάρο, η οποία πωλήθηκε στον επιχειρηματία έναντι 11,9 εκ ευρώ. Αν και επικοινωνήσαμε με τον επιχειρηματία ο ίδιος απέφυγε να δώσει πληροφορίες για τα μελλοντικά του σχέδια στην περιοχή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλάνα περιλαμβάνουν την ανέγερση 6 – 10 επαύλεων αξίας περίπου 4 με 5 εκ. ευρώ, με πιθανούς αγοραστές Ρώσους επενδυτές.

Π. Μπόφινγκερ: Απέτυχε η συνταγή Μέρκελ για την Ελλάδα

Εικόνα
Αποτυχία της «συνταγής Μέρκελ» για την ελληνική κρίση, με μονόπλευρη λιτότητα χωρίς στήριξη της ανάπτυξης, διαπιστώνει ο Πέτερ Μπόφινγκερ, ένας από τους Γερμανούς οικονολομολόγους που απαρτίζουν τη λεγόμενη «ομάδα των σοφών», ασκώντας σφοδρή κριτική στο ελληνικό πακέτο σκληρής λιτότητας σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Aphrodite Hills: Ψάχνουν Κινέζους για το Alexander Heights

Εικόνα
Σε αναζήτηση Κινέζων αγοραστών για το οικιστικό κομμάτι της ανάπτυξης του προχωρά το Aphrodite Hills το 2012. Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Aphrodite Hills Μιράντα Ζαχαρίου, μιλώντας στο ΟΡΡ σημείωσε πως ταυτόχρονα με την επικέντρωση στις παραδοσιακές αγορές της Βρετανίας και της Ρωσίας, φέτος θα δοθεί έμφαση και στην Κινέζική αγορά αφού πρόκειται για μία χώρα με καλή οικονομία της οποίας οι κάτοικοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν επενδύσεις.

Grant Thornton: Διπλάσιες εργασίες μέχρι το 2015

Εικόνα
Η GrantThornton είναι σήμερα ένας οργανισμός με τεράστιες δυνατότητες. Όραμα μας, είναι να τον καταστήσουμε ως τον εκλεκτό ελεγκτικό, φορολογικό και συμβουλευτικό οργανισμό, ο οποίος να εξυπηρετεί δυναμικές εταιρείες στις επιλεγμένες μας αγορές. Τα πιο πάνω σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Αυγουστίνος Παπαθωμάς, συνέταιρος του ελεγκτικού οίκου GrantThornton και διευθύνων συνεταίρος του γραφείου της εταιρείας στη Λεμεσό, ο οποίος μίλησε στη BusinessWeekly για τις φιλοδοξίες και το όραμα της GrantThornton.

Σαν σήμερα...13 Φεβρουαρίου

Εικόνα