Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 10, 2012

Σήμερα τα ζώδια 10/5!

Εικόνα
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου... Γενικό προφίλ Μια ημέρα αρκετά περίπλοκη αφού η επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης λύσης θα σκοντάφτει επάνω στην σκοπιμότητα. Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω προσθέτει πειθαρχία και πρακτικότητα στερεί όμως την φλόγα της δημιουργίας. Το τρίγωνο (υπό σχηματισμό) Άρη-Πλούτωνα ανάγει το πείσμα και την χειραγώγηση σε κανόνα.

Σαν σήμερα. . .10 Μαΐου

Εικόνα

Απρακτος ο Τσίπρας επιστρέφει την εντολή στον Πρόεδρο Παπαούλια

Εικόνα
Σε ναυάγιο κατέληξε η εντολή του Τσίπρα και όλα δείχνουν νέες εκλογές - Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Τσίπρα ότι δεν ήθελε να σχηματίσει κυβέρνηση, ενώ εκείνος επέμεινε στην αξίωση του να αποσύρουν τις υπογραφές τους από το Μνημόνιο και τις συμφωνίες δανεισμού.- Σε μια άλλη εξέλιξη  η Μέρκελ και ο Ολάντ αρνήθηκαν να τον συναντήσουν.-

Ο Αναστασιάδης εγκαινιάζει διάλογο με τους πολίτες

Εικόνα
Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Ακαμαντίς» (παλαιά ΣΥΤΑ). Ζωντανή μετάδοση και από την ιστοσελίδα www.facebook.com/NicosAnastasiades Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Νίκος Αναστασιάδης εγκαινιάζει αύριο Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012, τον διάλογο με την κοινωνία με την παρουσίαση των προτάσεών του που αφορούν τις θεσμικές αλλαγές για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι των θεσμών και του πολιτικού συστήματος.

Καταβάλλεται σήμερα η δόση των 5,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Εικόνα
Έχει ήδη εγκριθεί από τους δανειστές.- Σήμερα Πέμπτη θα καταβληθεί στην Ελλάδα η δόση των 5,2 δισ. ευρώ από την τρόικα, όπως είναι ήδη προγραμματισμένο, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν. 

Σεισμός 4,4 ρίχτερ ταρακούνησε Λεμεσό και Πάφο

Εικόνα
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της Λεμεσού λίγο πριν τις 2 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη και διήρκησε για περίπου 10 δευτερόλεπτα.  Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και στην Πάφο. Σύμφωνα με τον Ανώτερο Γεωλογικό Λειτουργό, στο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης, Στέλιο Νικολαΐδη,  επίκεντρο του σεισμού είναι δυτικά της Λεμεσού, κοντά στο χωριό Καντού, σε εστιακό βάθος 20 χιλιομέτρων.

Στις 16 Μαΐου στο Ανώτατο η άρση ασυλίας του Προέδρου

Εικόνα
Στις 16 Μαΐου 2012, στις 11:30 το πρωί, θα συνέλθει σε πλήρη Ολομέλεια το Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να ακούσει και να εξετάσει διευκρινίσεις επί τριών αιτήσεων, που κατατέθηκαν από τις οικογένειες θυμάτων της έκρηξης στη Ναυτική Βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης'' στο Μαρί, για άρση της ασυλίας του Προέδρου Χριστόφια και άσκηση εναντίον του ποινικών διώξεων.

«Αναπάντητες κλήσεις» στις δημόσιες υπηρεσίες

Εικόνα
Η Επίτροπος Διοικήσεως διαπιστώνει ανησυχητικές διαστάσεις.- Έκθεση κόλαφος της Επιτρόπου Διοικήσεως αναφορικά με τη μη ανταπόκριση δημοσίων υπηρεσιών στις τηλεφωνικές κλήσεις πολιτών, μια ανάσα πριν από την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας. Το φαινόμενο, σύμφωνα με την Επίτροπο, προσλαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις εις βάρος των πολιτών.

Πόθεν έσχες και προσωπικά δεδομένα στην Επ. Νομικών

Εικόνα
Υπάρχει εισήγηση για τροποποίηση του Συντάγματος δηλώνει ο Ιωνάς Νικολάου.- Την ανάγκη αναθεώρησης της νομοθεσίας, που διέπει το πόθεν έσχες, μετά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, συζήτησε χθες η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, τα μέλη της οποία αντάλλαξαν απόψεις για το πώς θα προχωρήσουν επί του θέματος.