Ο Αναστασιάδης εγκαινιάζει διάλογο με τους πολίτες

Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Ακαμαντίς» (παλαιά ΣΥΤΑ). Ζωντανή μετάδοση και από την ιστοσελίδα www.facebook.com/NicosAnastasiades
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Νίκος Αναστασιάδης εγκαινιάζει αύριο Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012, τον διάλογο με την κοινωνία με την παρουσίαση των προτάσεών του που αφορούν τις θεσμικές αλλαγές για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι των θεσμών και του πολιτικού συστήματος.

 Πρόκειται για τις προκαταρκτικές προτάσεις που ο υποψήφιος πρόεδρος θέτει ενώπιον των πολιτών και της πολιτικής ηγεσίας στα πλαίσια της διαβουλευτικής τακτικής που θα εφαρμόσει πριν από τη διαμόρφωση των τελικών θέσεων του κυβερνητικού του προγράμματος. 

Ο υποψήφιος πρόεδρος εγκαινιάζει την πορεία διαλόγου με τους πολίτες με στόχο να τους καταστήσει κοινωνούς και συμμέτοχους σε ένα συλλογικό όραμα και μια συλλογική προσπάθεια διαμόρφωσης ενός νέου ελπιδοφόρου μέλλοντος για την πατρίδα μας. 

Αναγνωρίζοντας το υπαρκτό πρόβλημα που αφορά τη δυσπιστία με την οποία αντιμετωπίζουν οι πολίτες τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα γενικότερα, επέλεξε να εγκαινιάσει τη διαβούλευση του παρουσιάζοντας σαν πρώτη θεματική ενότητα τα μέτρα που εισηγείται προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη που το πολιτικό σύστημα έχει ανάγκη από τους πολίτες. 

Η πρώτη αυτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ακαμαντίς, στην οδό Αιγύπτου 10, στη Λευκωσία (παλαιά CYTA) έναντι Field Club, στις 11.00 π.μ.

Θα μπορέσετε επίσης να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/NicosAnastasiades.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"