Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 17, 2012

Τα Ζώδια 18/5

Εικόνα
Γενικό προφίλ Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στις τελευταίες μέρες του Κριού να δημιουργεί καθυστερήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις λανθασμένες αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις αγορές όπως και κάθε είδους νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά διότι η Σελήνη στον Ταύρο, με μότο «μη μου τους κύκλους τάραττε» θέλει όλα να είναι... τακτοποιημένα!

Σαν σήμερα. . .18 Μαΐου

Εικόνα

Στις 25 Ιουνίου η κλήρωση για τα Πρωταθλήματα ΟΥΕΦΑ

Εικόνα
Στις 25 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων για τις δύο πρώτες προκριματικές φάσεις των Πρωταθλημάτων ΟΥΕΦΑ για την περίοδο 2012/2013. 

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Λονδίνο

Εικόνα
Υπό βροχή έγινε χθες βράδυ στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας η τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του Λονδίνου. 

Το Ταμείο Διαχείρισης των Εσόδων από το Φ. Αέριο

Εικόνα
Λανθασμένη η απόφαση της κυβέρνησης να αναθέσει στο ΔΝΤ μελέτη, λέγει ο Γ. Λιλλήκας.-  Βεβιασμένη και λανθασμένη χαρακτηρίζει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, την απόφαση της κυβέρνησης να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την ετοιμασία μελέτης για τη δημιουργία του Ταμείου διαχείρισης των εσόδων από τους υδρογονάνθρακες.

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος και το Σαββατοκυρίακο

Σχετικά ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, με χαμηλότερες πιέσεις δυτικά της Κύπρου.  Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος το πρωί, ενώ το απόγευμα θα καταστεί τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα να σημειωθούν λίγες βροχές, στις ορεινές κυρίως περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Έρογλου: « Δεν περιμένουμε άλλα 48 χρόνια για να βρεθεί λύση»

Εικόνα
Η τ/κ πλευρά θα θέσει όρους για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.

Στην Κύπρο σήμερα η Πρόεδρος της Ελβετίας

Εικόνα
Φθάνει σήμερα Παρασκευή το πρωί στην Κύπρο για μονοήμερη επίσημη επίσκεψη η Πρόεδρος της Ελβετίας Eveline Widmer-Schlumpf. 

Τουρκικό θράσος: Διαμαρτυρία στο Ισραήλ «για παραβιάσεις»

Εικόνα
Το ισραηλινό μαχητικό έπιασε στον ύπνο την τουρκική αεροπορία.- Για πρώτη φορά αερομαχία στη Μεσόγειο, μιλά ο τουρκικός τύπος.- Εξηγήσεις από τον Ισραηλινό επιτετραμμένο στην Άγκυρα ζήτησε η Τουρκία με αφορμή την πτήση ισραηλινού αεροσκάφους πάνω τις κατεχόμενες περιοχές στην Κύπρο, μετέδωσε το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Αναντολού, επικαλούμενο τουρκικές διπλωματικές πηγές.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση «Ήλιος»- Ξανανοίγει ο φάκελος

Εικόνα
Αίτημα για νέα διερεύνηση των αιτίων του πολύνεκρου δυστυχήματος.- Ο πρόεδρος της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Δυστυχημάτων Κώστας Ορφανός επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει επιστολή από την αεροπορική εταιρεία, A-JET, πρώην Ηλιος, στην οποία περιέχεται αίτημα προς της ελληνική Εταιρεία Διερεύνησης Αεροπορικών Δυστυχημάτων για εκ νέου διερεύνηση των αιτίων της τραγωδίας της Ηλιος.

Ικανοποιημένος ο Χριστόφιας για τη δήλωση Βεστερβέλε

Εικόνα
«Η Τουρκία θα πρέπει να εφαρμόσει το Πρωτόκολλο της Άγκυρας ώστε να συνεχίσει την ενταξιακή της πορεία”.- Πολύ θετική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, τη δήλωση του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, ότι η Τουρκία θα πρέπει να εφαρμόσει το Πρωτόκολλο της Άγκυρας ώστε να συνεχίσει την ενταξιακή της πορεία.

Αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνει το ΑΚΕΛ με Τ/κ κόμματα

Εικόνα
Ενόψει της 25ης  Συνόδου του ΝΑΤΟ.- Δηλώσεις Λουκαϊδη.- Μεγάλη αντιπολεμική κινητοποίηση διοργανώνουν σήμερα στη Λευκωσία, υπό το σύνθημα «Κοινή πάλη ενάντια σε νέους πολέμους στην περιοχή μας», το ΑΚΕΛ μαζί με τα τουρκοκυπριακά κόμματα «Ενωμένη Κύπρος» (BKP), «Νέα Κύπρος» (ΥΚP) και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα του τόπου (ΠΕΟ, DEV-IS, Συνδικάτο Τουρκοκυπρίων Δασκάλων, Συνδικάτο Τουρκοκυπρίων Καθηγητών, KTAMS). 

Tα Ζώδια σήμερα 17/5 !

Εικόνα
Γενικό προφίλ Σήμερα ...τρέχετε και δεν φτάνετε καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν τη συνδρομή σας και ποικίλα τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε. Ευτυχώς με τη Σελήνη στον Κριό υπάρξει όρεξη και ζωντάνια και αυτό σας δίνει δύναμη να κάνετε τα πάντα. Μπορεί οι απροσεξίες να καραδοκούν ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι μικρές και σε άλλες με αίσιο φινάλε.

Σαν σήμερα. . .17 Μαΐου

Εικόνα

Ελλάδα: Επαναληπτικές εκλογές στις 17 Ιουνίου

Εικόνα
Υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Παναγιώτης  Πικραμένος.- ΑΘΗΝΑ: Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, που συνήλθαν χθες το μεσημέρι υπό τον Πρόεδρο Παπούλια με σκοπό να αποφασίσουν για το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία να οδηγήσει τη χώρα δε επαναληπτικές εκλογές, μετά το ναυάγιο των επανειλημμένων προσπαθειών για σχηματισμό πολιτικής κυβέρνησης, δεν τα κατάφεραν ούτε και σε αυτό να συμφωνήσουν.

Ο Ντάουνερ επιμένει σε πραγματοποίηση Πολυμερούς

Εικόνα
Σε εξέλιξη το «πήγαινε-έλα» - Ο Πρόεδρος Χριστόφιας τον διαβεβαίωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεχίσει τις συνομιλίες μέχρι το τέλος της θητείας του.- Η πολυμερής διάσκεψη παραμένει επιδίωξη των Ηνωμένων Εθνών και αναζητείται ο κατάλληλος χρόνος για την πραγματοποίηση της, δήλωσε χθες ο Αλεξάντερ Ντάουνερ, έπειτα από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Η συνάντηση είπε ο Ντάουνερ, εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του ιδίου και των συνεργατών του για συνέχιση της διαδικασίας των συνομιλιών.

Ανοίγουν τα «κασόνια» για τον β’ γύρο αδειοδότησης

Εικόνα
Ο Συλικιώτης ενημέρωσε τα Κόμματα για την πορεία.- Μεταβαίνει στο Ισραήλ για συνεργασίες.- Τις διαδικασίες για άνοιγμα των φακέλων που κατέθεσαν εταιρείες/κοινοπραξίες στο β’ γύρο αδειοδότησης για εξερεύνηση υδρογονανθράκων εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενεργοποίησε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, με επιστολή του στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου και Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής για αξιολόγηση των αιτήσεων.

Οι Τούρκοι είδαν ισραηλινό αεροσκάφος στα κατεχόμενα

Εικόνα
Έστειλαν F16 να το καταδιώξει.- Ισραηλινό αεροσκάφος, απροσδιορίστου τύπου, παραβίασε στις 14 Μαϊου, πέντε φορές και επί 8 λεπτά μεταξύ των ωρών 11.05 και 12.49 τον ''εναέριο χώρο'' του ψευδοκράτους, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων.