Στην Κύπρο σήμερα η Πρόεδρος της Ελβετίας

Φθάνει σήμερα Παρασκευή το πρωί στην Κύπρο για μονοήμερη επίσημη επίσκεψη η Πρόεδρος της Ελβετίας Eveline Widmer-Schlumpf. 

Η κ. Widmer-Schlumpf, η οποία είναι η πρώτη Πρόεδρος της Ελβετίας που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, θα μεταβεί στις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τύχει υποδοχής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, με τον οποίον θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. 

Από κυπριακής πλευράς, στις συνομιλίες θα παρακαθήσουν η Υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, ο Υφυπουργός Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέας Μαυρογιάννης, η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας στην Ελβετία Αθηνά Μαυρονικόλα και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μάριος Ιερωνυμίδης. 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστόφιας και η Πρόεδρος της Ελβετίας θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. 

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν της Προέδρου Widmer-Schlumpf. 

Το απόγευμα η Πρόεδρος της Ελβετίας θα έχει συνάντηση με τον κ. Σιαρλή, στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Αργότερα η κ. Widmer-Schlumpf θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Χοιροκοιτίας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από την Κύπρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"