Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 1, 2012

Σαν σήμερα. . . 2 Οκτωβρίου

Εικόνα

Tα Ζώδια 2/10

Εικόνα

Ανοικτά άφησε το Υπουργικό μέτρα και προϋπολογισμό μέχρι αύριο

Εικόνα
Σήμερα ο Πρόεδρος πάει στην Αθήνα για συνάντηση με τον Σαμαρά.- Θέμα και ο απεγκλωβισμός των κυπριακών τραπεζών από το ελληνικό χρέος.- Την Παρασκευή στις 17:00 θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σε ψευδοστρατοδικείο παίρνουν τους τρεις αστυνομικούς της τροχαίας

Εικόνα
Έντονα διαβήματα της Κυβέρνησης στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ για την απελευθέρωσή τους.- Ψευδοδικαστήριο διέταξε χθες το πρωί την 24ωρη κράτηση των τριών αστυνομικών της τροχαίας, οι οποίοι απήχθησαν την Κυριακή το μεσημέριαπό τον Αττίλα, προκειμένου να παρουσιαστούν σήμερα σε ψευδιστρατοδικείο.

«Έχουμε ξεχωριστό κράτος και οι Ε/κ αστυνομικοί παραβίασαν το έδαφος μας», λέγει ο Ερογλου

Εικόνα
Το ψευδοκράτος είναι ένα ξεχωριστό κράτος και όταν παραβιάζει κάποιος τα εδάφη του και στρατιωτική περιοχή (του κατοχικού στρατού), ακόμα και αν είναι η αστυνομία του «νότου», είναι φυσικό να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, αναφερόμενος στην παράνομη σύλληψη των τριών ε/κ αστυνομικών στη νεκρή ζώνη.

Αφέθησαν ελεύθεροι οι τέσσερις ψαράδες

Εικόνα
Πλήρωσαν από 250 τουρκικές λίρες ως πρόστιμο.- Αφέθησαν χθες ελεύθεροι οι τέσσερις ψαράδες – δύο Ελληνοκύπριοι και δύο Αιγύπτιοι – οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στα ανοικτά της Αμμοχώστου από τουρκικές ακταιωρούς και οδηγήθηκαν με το ψαροκάικό τους στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας σήμερα στην Ελλάδα

Εικόνα
Θα έχει συναντήσεις με Παπούλια και Σαμαρά.- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας μεταβαίνει σήμεραΤρίτη, 2 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά. 

Ελλάδα: Επανήλθε η Τρόικα-νέες σκληρές διαπραγματεύσεις

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Νέο γύρο σκληρών διαπραγματεύσεων ξεκινά σήμερα με την Τρόικα η ελληνική κυβέρνηση, με στόχο την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και τη διετή παράταση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.