Tα Ζώδια 2/10



«Με το πορτοφόλι στα χέρια»
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά. Θα επιμείνετε σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των χρημάτων σας και σε πολλές περιπτώσεις θα είστε «σφιχτοί». Παράλληλα, θα αισθανθείτε ότι έχετε μπόλικη αγάπη στη ζωή σας και θα νιώσετε την καρδιά σας γεμάτη. Με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο θα περάσετε όμορφες στιγμές με το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1970 θα αναθεωρήσετε σχετικά με ένα ταξίδι.

«Ρεκτιφιέ μέσα – έξω»
Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να δράσετε, προκειμένου να νιώθετε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τις επιλογές σας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με τη σωματική σας κατάσταση, καθώς η επιθυμία να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας είναι έντονη. Συγχρόνως η επικείμενη είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό οίκο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην όμορφη πλευρά της ζωής. Οι γεννημένοι του 1985 θα ξεχάσετε τα κακά και θα επικεντρωθείτε στα καλά.

«Γλυκός ύπνος»
Όσον αφορά αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καλό είναι να κινηθείτε αργά, έχοντας πρώτα κάνει έναν απολογισμό. Εν τω μεταξύ, θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ξεκουράζουν το πνεύμα και ευφραίνουν τη ψυχή. Η παρουσία του κυβερνήτη σας στο ζώδιο της ισορροπίας δείχνει ότι θα κρίνετε ότι θα ήταν καλό κάποια μπρος – πίσω στην αισθηματική ζωή να σταματήσουν και να πάρετε αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1978 θα δείτε την τύχη να σας χαμογελά σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

«Όποιος έχει φίλους είναι πλούσιος»
Σήμερα, θα δώσετε μεγάλη σημασία στην υλική και συναισθηματική σας εξασφάλιση και ως εκ τούτου ίσως συμμετάσχετε σε κάποια ένωση, ομάδα ή οργάνωση που θα καλύπτει αυτή σας την ανάγκη. Παράλληλα, η κοινωνική ζωή γίνεται πιο όμορφη και μαζί με άλλους μπορείτε να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας. Στον χώρο της δουλειάς υπάρχει ένα παρασκήνιο αλλά, αν και έχετε ενδείξεις, δεν έχετε αποδείξεις. Οι γεννημένοι του 1957 θα χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα.

«Αναντικατάστατοι»
Αποτελείτε μια σταθερή αξία στο χώρο της δουλειάς και, ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, εσείς συνεχίζετε να εργάζεστε με πάθος και όρεξη. Οι σχέσεις σας με άτομα που έχουν εξουσία ή ο λόγος τους περνάει μπορούν σήμερα να σας δώσουν την ευκαιρία να εδραιώσετε ή να βελτιώσετε τη θέση σας. Από την άλλη, θέλετε να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην αισθηματική ζωή. Οι γεννημένοι του 1971 θα κατανοήσετε ότι κάποιες φορές η καλοσύνη εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

«Με το βλέμμα στη χαρά»
Σήμερα, ανταμείβεστε για την υπομονή που δείξατε σε μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη ή την εκπαίδευση. Παράλληλα, σας ανοίγονται ορίζοντες στον οικονομικό τομέα, γεγονός που σας χαροποιεί και σας κάνει να νιώθετε τυχεροί ακόμα και μόνο στο άκουσμα τους. Πολλοί θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνισή σας προσέχοντας το ντύσιμο, τη διατροφή και την άσκησή σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα διστάσετε να πείτε «όχι», αν και θα το θέλατε.

«Βαθιά ευχαρίστηση»
Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο θα έχετε μια ζωηρή έλξη για γήινες και σαρκικές απολαύσεις. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να μπείτε στη διαδικασία να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή να περιμένετε στωικά στην ουρά για να λάβετε κάποιο βοήθημα, έμβασμα ή άλλο χρηματικό ποσό. Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο οι στόχοι σας επικεντρώνονται σε πράγματα μέσα από τα οποία η ζωή σας αποκτά νόημα. Οι γεννημένοι του 1990 θα χρειαστεί να περιορίσετε κάποια έξοδα.

«Κρύο – Ζέστη»
Οι σχέσεις σας με τους άλλους αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα, καθώς σε κάποιες αναπτύσσονται συναισθήματα αγάπης και στοργής και σε άλλες τα πράγματα φτάνουν στα άκρα. Όσον αφορά σε μια συμφωνία από την οποία θα επηρεαστεί η οικονομική ζωή, θα κινηθείτε μεθοδικά και αργά. Μετά από ώριμη σκέψη ίσως διαπιστώσετε ότι μια σχέση δεν πάει άλλο οπότε καλυτέρα από μακριά και αγαπημένοι. Οι γεννημένοι του 1974 θα πάρετε κάποια χορηγία ή οικονομική ενίσχυση.

«Γλυκό ή φρούτο;»
Σήμερα, ίσως νιώσετε κάπως νωθροί και κρίνετε ότι είναι καλό να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη φυσική σας κατάσταση. Η υγιεινή διατροφή αποτελεί ένα στόχο στον οποίο δεν έχετε καταφέρει να μείνετε σταθεροί καθώς εύκολα βαριέστε, όμως σήμερα θα δώσετε στον εαυτό σας μια ακόμα ευκαιρία. Ο σύντροφος θα κάνει κάποιες προεργασίες για ένα σημαντικό και για τους δυο γεγονός. Οι γεννημένοι του 1982 θα δεχτείτε την εύνοια μιας γυναικείας φιγούρας.

«Πιο χαλαρά»
Επιτέλους, βρίσκετε χρόνο για να κάνετε και κάτι περά από δουλειά, εργασία, επαγγελματικά καθήκοντα. Σήμερα, θα δείξετε μια ιδιαίτερη αγάπη για τις απολαύσεις και θα κάνετε τη ζωή σας πιο ωραία, επιλέγοντας να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν. Ένα χόμπι μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλης ικανοποίησης. Οι γεννημένοι του 1970 προσέξετε τις παράνομες σχέσεις.

«Καλό φαγητό και έρως»
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και για αυτό σήμερα ή θα μαγειρέψετε ή θα παρέχετε ένα όμορφο δείπνο στο ταίρι σας. Ο χώρος του σπιτιού θα γίνει μια ζεστή, ευχάριστη και όμορφη αγκαλιά για εσάς και τη σχέση σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με κάποιες οικονομικές δοσοληψίες μεταξύ εσάς και κάποιου συγγενικού πρόσωπου και άλλοι θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για το σπίτι. Οι γεννημένοι του 1987 θα βιώσετε έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

«Ευχάριστες διαδρομές»
Σήμερα πέρα από χρόνο για μετακινήσεις βρίσκεται και χρόνο για να κάνετε κάποιες μεγάλες στάσεις σε αγαπημένους προορισμούς. Κάποιοι θα πάρετε χρήματα από κοντινά πρόσωπα και άλλοι θα βρίσκεστε στους δρόμους είτε για οικονομικούς είτε για συναισθηματικούς λόγους. Η πολυαναμενόμενη έξοδος του Κρόνου από το Ζυγό ζυγώνει και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1983 θα κάνετε αλλαγή επαγγελματικής στέγης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"