Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 17, 2012

Σαν σήμερα. . . 17 Οκτωβρίου

Εικόνα

Τα Ζώδια 17/10

Εικόνα

Μνημόνιο: Οι Βρυξέλλες βιάζονται και εμείς πάμε σημειωτόν

Εικόνα
Διαφωνίες στη σύσκεψη του Υπουργείου Οικονομικών, με τον Αβέρωφ να δηλώνει ότι «το τρένο φεύγει με, ή χωρίς την Κύπρο».- Οι Βρυξέλλες διαμηνύουν ότι επιθυμούν επίσπευση των διαδικασιών  σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισπανία, με σκοπό να εξετάσουν τα αιτήματα  και των τριών χωρών ταυτόχρονα στο Γιούρογκρουπ της 12ης Νοεμβρίου.

Κατασχέθηκαν 7 αυτοκίνητα του δημοσίου στην Πάφο

Εικόνα
Επειδή δεν πληρώθηκαν σε πολίτες απαλλοτριώσεις.- Πρωτοφανής εξέλιξη στην Πάφο. Όσο και αν ακούγεται παράξενο έχουν κατασχεθεί τα αυτοκίνητα του Δημοσίου λόγω μη καταβολής αποζημιώσεων για το νέο δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Οι εργασιακές συνθήκες των ελεγκτών επηρεάζει την ασφάλεια των πτήσεων

Εικόνα
Βασικό συμπέρασμα στο 42ο συνέδριο της ATCEUC, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα.- Το γεγονός ότι η συνεχής επιδείνωση στις εργασιακές συνθήκες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Ευρώπη παραγνωρίζει την ασφάλεια των πτήσεων και του επιβατικού κοινού ήταν το βασικό συμπέρασμα στο 42ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συντεχνίας Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας ATCEUC, που διοργάνωσε στη Λάρνακα η Παγκύπρια Συντεχνία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΠΑΣΕΕΚ).

Ανοικτό αλλά παγωμένο το θέμα της κινεζικής επένδυσης

Εικόνα
Νομικά διάτρητη η συμφωνία.-Ενημέρωση και συζήτηση στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.-  Περδίκης: «Δεν είναι ανάγκη να δεχόμαστε τον κάθε γύπα, το κάθε τσακάλι και την κάθε ύαινα να προσελκύεται από τη δυσοσμία της ψόφιας οικονομίας μας».-

Δίκη Μαρί: «Η έκθεση Γεωργιάδη έφτασε στον Υπουργό μετά την έκρηξη»

Εικόνα
Ουδέποτε ανετέθη στην ΕΦ η φύλαξη του φορτίου, λέγει ο μάρτυρας Λ.Λάμπρου, ο οποίος αναφέρθηκε σε «συνωμοσίες και δολοπλοκίες».- Με την κατάθεση του Συνταγματάρχη Λάμπρου Λάμπρου, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία για την τραγική έκρηξη στο Μαρί. Ο Λάμπρου αντικατέστησε τον Συνταγματάρχη Γιώργο Γεωργιάδη στη Διεύθυνση Υλικού Πολέμου, τον Ιούνιο του 2010.

Βιαστές εργοδοτούνται σε χώρους που συχνάζουν παιδιά

Έρμαιο στα χέρια ψυχασθενών ατόμων τα οποία επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά και παρουσιάζονται σε ορισμένες περιπτώσεις υπεράνω πάσης υποψίας, είναι νεαροί λόγω και έλλειψης σχετικής νομοθεσίας που να απαγορεύει την πρόσβαση και εργοδότηση τους σε χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.