Κατασχέθηκαν 7 αυτοκίνητα του δημοσίου στην Πάφο

Επειδή δεν πληρώθηκαν σε πολίτες απαλλοτριώσεις.-

Πρωτοφανής εξέλιξη στην Πάφο. Όσο και αν ακούγεται παράξενο έχουν κατασχεθεί τα αυτοκίνητα του Δημοσίου λόγω μη καταβολής αποζημιώσεων για το νέο δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Οι επιδότες του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προχώρησαν στην διαδικασία κατάσχεσης 7 οχημάτων από τα Δημόσια έργα, την Ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία, το Τμήμα Δασών και το Κτηματολόγιο. 
 
Η κατάσχεση των οχημάτων τρία από  τα δημόσια έργα, δύο από την Ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία,  ένα από Τμήμα Δασών και  ένα από το Τμήμα  Κτηματολόγιο – Χωρομετρίας έγινε χθες το πρωί και αφορούν εντάλματα κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για την κατασκευή του οδικού δικτύου Πάφου -  Πόλης Χρυσοχούς και συγκεκριμένα για την εκκρεμότητα που έχει παρατηρηθεί στην καταβολή της αποζημίωσης των ιδιωτών για τις απαλλοτριώσεις της γης τους που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δρόμου.
 
Η Εκτελεστικός Μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων Αντιγόνη Τύλληρου ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως η υπηρεσία της τα δημόσια έργα δεν είχαν ενημερωθεί  επίσημα για την διαδικασία κατάσχεσης  ούτε  ποια υπόθεση αφορούσε αυτή. Οι επιδότες του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου είπε η κ. Τύλληρου εισήλθαν στο χώρο των δημοσίων έργων και αφού επέδωσαν τα εντάλματα στους υπευθύνους άρχισαν να φορτώνουν τα οχήματα σε μεγάλη πλατφόρμα.
 
Τα οχήματα έχουν μεταφερθεί ήδη σε περιφραγμένο χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και θα τεθούν προσεχώς σε δημόσιο πλειστηριασμό αν δεν έχει γίνει οποιαδήποτε άλλη διευθέτηση πρωτίστως.
 
Η δημοτική αρχή Πόλεως Χρυσοχούς πάντως  δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για αυτή την εξέλιξη δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως.
 
Ο κ Οδυσσέως ανέφερε πως ο ίδιος ως Δήμαρχος αλλά και ως Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου και των Κοινοτήτων του Διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς που έχει συσταθεί για την κατασκευή του δρόμου, ζήτησε με επιστολή του συναντήσεις με τον Πρόεδρο της  Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Υπουργό Συγκοινωνών και Έργων,  τους αρχηγούς των κομμάτων και τους υποψήφιους προέδρους κατά τις οποίες  θα ζητηθεί η υποστήριξη και δέσμευση τους για προώθηση της όλης διαδικασίας για την κατασκευή του δρόμου που θα ενώνει την Πάφο με το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"