ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος και το Σαββατοκυρίακο

Σχετικά ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, με χαμηλότερες πιέσεις δυτικά της Κύπρου. 

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος το πρωί, ενώ το απόγευμα θα καταστεί τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα να σημειωθούν λίγες βροχές, στις ορεινές κυρίως περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη το πρωί και θα καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος γενικά, με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. 

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, τις μεταμεσημβρινές κυρίως ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"