ΔΗΣΥ: Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ σε κατάσταση σύγχυσης και πανικού

Με αποφασιστικότητα και συλλογικότητα θα προχωρήσει ο Νίκος Αναστασιάδης
Η Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ αδυνατούν να κυβερνήσουν τον τόπο και έχουν περιέλθει σε κατάσταση σύγχυσης και πανικού, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού Χάρης Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο στην εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

«Προσπάθησαν ταυτόχρονα και απεγνωσμένα να απαντήσουν στον Νίκο Αναστασιάδη. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αναδείξουν την κατάσταση σύγχυσης και πανικού στην οποία έχουν περιέλθει» είπε ο κ. Γεωργιάδης. 

«Αδυνατούν να κυβερνήσουν τον τόπο. Αδυνατούν να υπερασπιστούν την πολιτική τους. Δεν μπορούν να ανεχτούν την κριτική» ανέφερε. 

Χαρακτήρισε την αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην ομιλία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή, ως πρωτοφανή, που επιβεβαιώνει, όπως είπε, ότι «νιώθουν άνετα μόνο σε κομματικά ελεγχόμενες συγκεντρώσεις».

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Νίκος Αναστασιάδης θα προχωρήσουν με αποφασιστικότητα και συλλογικότητα. Ζημιογόνα για τον τόπο δεν είναι η γόνιμη πολιτική συζήτηση και η παρουσίαση προτάσεων αλλά η συνέχιση της παρουσίας του ΑΚΕΛ στην Κυβέρνηση» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"