Παράνομες πρακτικές για δαπάνες 1,6 εκατ


Η ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας στον ΚΟΤ για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν το 2012 και το 2013 για την αξιοποίηση των αδιάθετων πιστώσεων στον προϋπολογισμό του οργανισμού είναι καταπέλτης για τη διοίκηση, τη διεύθυνση και το τμήμα Μάρκετινγκ, καθώς διαπιστώνεται ότι η ελλιπής παρακολούθηση στην υλοποίηση του προϋπολογισμού οδηγεί σε αποφάσεις για μη στοχευμένες διαφημίσεις «της τελευταίας στιγμής».


Σύμφωνα με το πόρισμα, κονδύλια ύψους 1.682.544 ευρώ συν ΦΠΑ δεσμεύθηκαν από το προηγούμενο δ.σ. του ΚΟΤ να δοθούν σε διεθνή ΜΜΕ και διαδικτυακούς ιστότοπους, χωρίς προκήρυξη προσφορών και με τη μεσολάβηση μεσαζόντων από την Ελλάδα.

Οι αποφάσεις, αν και σήμαιναν μεταφορά κονδυλίων από ένα κεφάλαιο του προϋπολογισμού σε άλλο, λήφθηκαν χωρίς έγκριση του αρμόδιου υπουργού, ο οποίος κλήθηκε να εγκρίνει τις πιστώσεις έναν μήνα μετά την απόφαση για διάθεσή τους.

Επιπλέον, ο εσωτερικός έλεγχος στον ΚΟΤ κρίνει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ ως «υπερβολικά υψηλό ώστε να χαρακτηριστεί εξοικονόμηση της τελευταίας στιγμής».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"