Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ από επίθεση πεινασμένων λαγών

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ από επίθεση πεινασμένων λαγώνΝτένβερ: Συναγερμός έχει σημάνει στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών από την «επίθεση» λαγών στα σταθμευμένα οχήματα στο πάρκινγκ του διεθνούς αεροδρομίου.

Αναζητώντας τροφή και ζεστασιά, τα λαγουδάκια κρύβονται κάτω από τα αυτοκίνητα. Μόλις διαπιστώσουν ότι πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την επένδυση των καλωδίων έχουν ως βάση τη σόγια, τότε αρχίζουν να τα τρώνε.

Η ζημιά που προκαλούν ανέρχεται σε εκατοντάδες, καμιά φορά και χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν τέτοιου είδους ζημιές, κι έτσι το κόστος επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ περιβάλλεται από καταπράσινες εκτάσεις και γι’ αυτό η παρουσία των λαγών στην περιοχή είναι φυσιολογική.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου εντοπίζουν και απομακρύνουν περίπου 100 λαγούς κάθε μήνα, όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό. Η ενίσχυση της περίφραξης, αλλά και η τοποθέτηση παγίδων είναι μερικές από τις ενέργειες που έχουν σκεφτεί για να λύσουν το πρόβλημά τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"