Η ΠΑΣΥΠΙ ζητά άμεση εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Air France

Η ΠΑΣΥΠΙ ζητά άμεση εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Air FranceΛευκωσία: Άμεση εφαρμογή και χωρίς παρεκκλίσεις του σχεδίου αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, που εκπόνησε η Air France Consulting, ζητά η ΠΑΣΥΠΙ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΣΥΠΙ, η κατάσταση με τις Κυπριακές Αερογραμμές βρίσκεται σε οριακό σημείο και κάθε άλλη καθυστέρηση στην εφαρμογή του εν λόγω σχεδίου θα σημάνει την κατάρρευση της εταιρείας.

Επισημαίνει ότι η καθυστέρηση που υπήρξε στην εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης δημιούργησε μεγαλύτερα αδιέξοδα στην εταιρεία, γεγονός για το οποίο κάποιοι έχουν σοβαρότατες ευθύνες. "Αν η Διοίκηση και η Διεύθυνση της εταιρείας εισάκουαν τις εκκλήσεις της ΠΑΣΥΠΙ για έγκαιρη εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης, σήμερα η εταιρεία δεν θα βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση", προσθέτει.

Για ύστατη φορά, αναφέρεται, η ΠΑΣΥΠΙ καλεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης, μετακαλώντας ξένους εμπειρογνώμονες οι οποίοι ειδικεύονται στην εξυγίανση αεροπορικών εταιρειών, με προβλήματα όπως αυτά των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η ΠΑΣΥΠΙ εκφράζει την πεποίθηση ότι η εταιρεία χρειάζεται οικονομική στήριξη μόνο για τους ερχόμενους 1-3 μήνες, αφού στη συνέχεια θα υπάρξουν έσοδα από την αυξημένη αεροπορική κίνηση της τουριστικής περιόδου. Σημειώνεται, ότι αυτή τη στιγμή οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν προπωλήσει άνω των 400.000 θέσεων για το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που θα αποτελέσει σημαντική ένεση όχι μόνο για τον τουρισμό, αλλά και για την οικονομία.

Θα ήταν εγκληματικό, προστίθεται, για λόγους καθυστέρησης στην εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης της εταιρείας να καταρρεύσουν σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές που τόσο ανάγκη τις έχει η οικονομία και ο τόπος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"