Παρέδωσε εισφορές στην Πάφο


Επιταγή ύψους 5 χιλιάδων ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, τρόφιμα και επιταγή ύψους 1.800 ευρώ στο κοινωνικό δημοτικό παντοπωλείο της Πάφου, αλλά και 1.800 ευρώ στο κέντρο παρέμβασης για άτομα με αυτισμό, παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πάφο.

  
Ο κ. Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, το βουλευτή του κόμματος στην Πάφο Κωστάκη Κωνσταντίνου και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Δημοκρατικού Κόμματος, ανέφερε πως επισκέφτηκε την Ιερά Μητρόπολη Πάφου και το κοινωνικό δημοτικό παντοπωλείο μετά τη δέσμευσή του και αναγνωρίζοντας πρώτα τις ανάγκες που η κρίση δημιούργησε αλλά και το μεγάλο ρόλο που διαδραματίζουν τόσο η εκκλησία όσο και οι εθελοντικές οργανώσεις ή και οι δημοτικές Αρχές που έχουν οργανώσει δημοτικά κοινωνικά παντοπωλεία.


Επισκεφτήκαμε είπε «πρώτα τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου και έχουμε επιδώσει μια επιταγή που προέρχεται από τις περικοπές της προεκλογικής μας εκστρατείας, αλλά και το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο της Πάφου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Βέργα και έχουμε παραδώσει μια ποσότητα τροφίμων αλλά και μια επιταγή 1.800 περίπου ευρώ τα οποία έχουν κατορθώσει να μαζέψουν μέσα από δραστηριότητες οι εθελοντές που εργάζονται για την υποψηφιότητά μου».


Ο κ. Αναστασιάδης συνεχάρη για τη δράση τους τόσο τη Μητρόπολη Πάφου όσο και το Δήμαρχο και είπε πως ο εθελοντισμός αλλά και η αλληλεγγύη αναδεικνύονται σαν τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του λαού μας.


Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση πως το κράτος πρέπει να διαδραματίσει τον κοινωνικό του ρόλο κατά αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε να ενισχυθεί ο εθελοντισμός αλλά ταυτόχρονα να δοθεί ενθάρρυνση με νομοθεσίες έτσι ώστε να αποφεύγονται και πολλά παρατράγουδα. Κάλεσε παράλληλα το κράτος να αναλάβει σε
ανάλογες στιγμές, και όχι μόνο, το κοινωνικό του ρόλο.


Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για τη συμβολή του στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Πάφου. Ανέφερε στον κ. Αναστασιάδη πως από οποιαδήποτε έπαλξη η κοινωνία τον τάξει, να μην ξεχνά ότι είμαστε Έλληνες στην καταγωγή και ορθόδοξοι χριστιανοί στο θρήσκευμα.


Εξάλλου ο κ. Βέργας ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για την εισφορά στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.


Γνωρίζετε πολύ καλά, πρόσθεσε ο κ. Βέργας, ότι η πόλη και η επαρχία της Πάφου έχει πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση και δυστυχώς πέραν των 500 οικογενειών έχουν άμεση ανάγκη από αυτά τα ειδικά πακέτα που διαθέτει το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.


Εύχομαι, είπε, το παράδειγμα του Προέδρου του ΔΗΣΥ να το ακολουθήσουν και άλλοι, και πρόσθεσε πως η συνεισφορά του κ. Αναστασιάδη ειδικά αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντική. Ευχόμαστε, κατέληξε, αυτό το φαινόμενο τα επόμενα χρόνια να εξαλειφθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"