Τεράστια κύματα «κατάπιαν» τρεις ανθρώπους

Τρία άτομα αγνοούνται από το βράδυ της Δευτέρας στη Γαλικία της βορειοδυτικής Ισπανίας καθώς παρασύρθηκαν από τεράστια θαλάσσια κύματα κατά τη διάρκεια πρωτοφανούς καταιγίδας που σαρώνει την περιοχή, ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ξεκίνησαν την άμεση αποστολή έρευνας και διάσωσης, αφού ενημερώθηκαν περίπου στις 18:40 τοπική ώρα, ότι τρεις άνθρωποι που περπατούσαν στην ακτή παρασύρθηκαν από μια δέσμη τεράστιων θαλάσσιων κυμάτων στην περιοχή της Λα Κορούνια, ανέφερε η ανακοίνωση της περιφερειακής κυβέρνησης. Για τη διάσωση των τριών αγνοουμένων έχει επιστρατευτεί ελικόπτερο καθώς η επιχείρηση από τη θάλασσα είναι αδύνατη λόγω των θυελλωδών ανέμων. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές λόγου του σκότους η έρευνα διεκόπη αργά το απόγευμα και θα επαναληφθεί την Τρίτη.

Η επαρχία της Γαλικίας κηρύχθηκε σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού τη Δευτέρα, λόγω της καταιγίδας που θα μπορούσε να φέρει στις ακτές κύματα ύψους εννέα μέτρων, προειδοποίησε η μετεωρολογική υπηρεσία. Οι έντονες βροχοπτώσεις που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες στην περιοχή. Η ισχυρή και πολύ βίαιη καταιγίδα σάρωσε επίσης και άλλα τμήματα στη βόρεια ακτή της Ισπανίας όπως τη Χώρα των Βάσκων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"