Ο Σουμάχερ έκανε τη διαθήκη του πριν από τρία χρόνια

Το αστέρι της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και οκτώ ημέρες σε νοσοκομείο της Γρενόμπλ, έκανε τη διαθήκη του πριν τρία χρόνια, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Ο 45χρονος οδηγός το 2010 παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έχει κάνει τη διαθήκη του για τη διανομή των 900 εκατ. ευρώ που είναι οι καταθέσεις του, αλλά και των αυτοκίνητων και των πολλών ακινήτων του, γιατί -όπως ο ίδιος είχε πει- «είμαι ένας οικογενειάρχης».

Ο Σουμάχερ, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως αποφάσισε να συντάξει τη διαθήκη του «όχι τόσο για τη Φόρμουλα 1, όσο γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σου συμβούν στην καθημερινή ζωή».

Αυτό το προαίσθημα, δυστυχώς, βγήκε αληθινό στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όταν ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι του σε ένα βράχο, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Η διαθήκη μου», είχε πει τότε ο Σουμάχερ, «καλύπτει όλους εκείνους που είναι σημαντικοί για μένα».

Την Τετάρτη θα μάθουμε για τις συνθήκες του ατυχήματος
Την ίδια ώρα, Γάλλοι εισαγγελείς θα δώσουν την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πορεία των ερευνών τους για τις συνθήκες του ατυχήματος κατά το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12 μ.μ. ώρα Ελλάδος στην πόλη Αλμπερβίλ στις Άλπεις, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Πατρίκ Κουίνσι.

Οι έρευνες της εισαγγελίας επικεντρώνονται στην ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο Σουμάχερ κάνοντας σκι εκτός πίστας όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, γεγονός που κατέστησε επιβεβλημένη την μεταφορά του με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Οι εισαγγελείς ερευνούν επίσης το κατά πόσο ήταν εμφανή και σωστά τοποθετημένα τα όρια ανάμεσα στις πίστες, δίπλα στον τόπο του ατυχήματος και κατά πόσο λειτούργησαν σωστά οι ασφάλειες στις δέστρες του 45χρονου Γερμανού, οι οποίες ενώνουν το πέδιλο με την μπότα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"