Wayne's: "Αφιξη" στο hot spot της Λευκωσίας 11/04/2012


Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καφέ της Σκανδιναβίας, Wayne's Coffee επεκτάθηκε και στην Κύπρο με το πρώτο της κατάστημα στη Λευκωσία.  Υπενθυμίζεται ότι το INBNews με αποκλειστικά ρεπορτάζ προανήγγειλε τη λειτουργία του Wayne's Coffee στη χώρα, με πρώτο από αυτά στις 22 Δεκεμβρίου.

Η σουηδική αλυσίδα Wayne's Coffee ξεκινά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της στην Κύπρο. Μετά τα εγκαινια του πρώτου καταστήματος στην Εγκωμη, υπάρχει ο στόχος για λειτουργία ακόμη ενός στην Λευκωσία, σε σημείο πιο κοντά στο κέντρο της πόλης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του INBNews.
Ο Αl Bannout, Διευθυντής Κατάρτισης στα Wayne's Coffee σε συνέντευξή του στη Στοκχόλμη δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μας δόθηκε αυτή ευκαιρία για να ανοίξουμε το πρώτο καφέ στην Κύπρο. Σε ένα χώρο, σχεδόν 1.000 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η μονάδα αποτελεί την πρώτη και μεγαλύτερη ενιαία πρωτοβουλία μας μέχρι σήμερα καθώς επίσης και την αρχή μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνεργασίας στο σύνολό της. Σκοπός μας είναι να θέσουμε τα θεμέλια για την πιο δυναμική άποψη και μια καινούργια φιλοσοφία για τα καφέ στην Κύπρο και ο στόχος είναι να γίνει ένας από τους ισχυρότερους παίκτες στο νησί μέσα σε πέντε χρόνια.»
Η πρώτη μονάδα καφέ άνοιξε στις 29 Μαρτίου στην Έγκωμη, στην οδό Αγίου Νικολάου, μία περιοχή έχει γίνει το hot spot της πρωτεύουσας με τη λειτουργία πολλών καφέ. Η Έγκωμη είναι επίσης μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Λευκωσίας και το πρώτο κατάστημα Wayne's Coffee βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τα πανεπιστήμια που υπάρχουν στην πόλη και ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton Park.
Στόχος της σουηδικής αλυσίδας καφετεριών είναι να λειτουργήσουν οκτώ καφετέριες τα επόμενα πέντε χρόνια σε ολόκληρη την Κύπρο. Σύμφωνα με άτομα από την εταιρεία, οι πρώτες μέρες της νέας καφετέριας αξιολογούνται με θετική ματιά αφού πολύς κόσμος επισκέφτηκε το νέο κατάστημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"