Όλα τα Ζώδια 27/8


Γενικό προφίλ
Το ράσο δεν κάνει τον παπά αλλά καλό είναι να ...φοριέται! Σήμερα, η αλήθεια φοράει το μανδύα της τυπικότητας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα επιστρατευθούν ως πειστήρια οι ηθικές αρχές και οι κανόνες. Γι' αυτό είναι σκόπιμο να δώσετε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας, ακολουθώντας δοκιμασμένες και πρακτικές συνταγές προκειμένου να γλιτώσετε κόπο, χρόνο αλλά και την κριτική κάποιων που είναι έτοιμοι να «ξινίσουν» ή να γκρινιάξουν για ασήμαντες αφορμές.

«Δεν θα αποκαλύψετε τίποτα»
Σήμερα, συναντάτε ένα φόρτο εργασίας ενώ συσσωρευμένες δουλειές απαιτούν να τις είχατε τελειώσει χθες. Παράλληλα, ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες, χωρίς να τις κοινοποιήσετε στους άλλους, αν δεν είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα τους. Ερωτικά, ίσως σας κατακλύσουν αναμνήσεις από μια παλιά ιστορία που ο πόθος σας για αυτή ακόμα σιγοκαίει. Οι γεννημένοι του 1974 θα δώσετε έμφαση σε φορολογικά ζητήματα.
«Λιγάκι υπομονή»
Κάποιες επαφές δεν εξαρτώνται από το πότε μπορείτε εσείς αλλά πότε ευκαιρούν οι άλλοι, γεγονός που πιθανόν να σας αγχώσει, αφού δεν θα μπορείτε να κάνετε ένα προγραμματισμό. Από την άλλη, έχετε όλη την ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας μέσα από δημόσιες σχέσεις και εξυπηρετήσεις από προσφιλή πρόσωπα. Αποφύγετε να είστε επιθετικοί στην αδιακρισία των άλλων. Οι γεννημένοι του 1969 θα είστε πιο δημιουργικοί.
«Μη βιαστείτε να εκφραστείτε»
Σήμερα, είστε σκεπτικοί όσον αφορά κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ενώ συνάμα είστε φειδωλοί όσον αφορά απαντήσεις σε σοβαρά ερωτήματα. Στο χώρο της εργασίας ίσως αισθανθείτε ότι σας ρίχνουν στην πυρά ή σας βάζουν να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Ωστόσο, εάν δείξετε ανθεκτικότητα και συνάμα διεκδικήσετε στην πορεία τα θέλω σας, είναι πιθανόν να δικαιωθείτε. Οι γεννημένοι του 1985 θα ρίξετε φως σε οικογενειακές υποθέσεις.
«Κάντε ένα διάλλειμα χαλάρωσης»
Τόσο οι σχέσεις σας με συνεργάτες όσο και οι συναισθηματικοί σας δεσμοί νιώθετε ότι δοκιμάζονται και μαζί με αυτά και τα νεύρα σας. Από την άλλη, με τη βοήθεια της Αφροδίτης μπορείτε με άνεση να πετύχετε κάποια θέλω σας και να αισθανθείτε πιο καλά με τον εαυτό σας. Ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας μπορεί να είναι ευχάριστες. Οι γεννημένοι του 1976 θα αξιοποιήσετε κάποιο χάρισμα σας.
«Δεν μπαίνετε σε καλούπια»
Ίσως η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και καθήκοντα που περιορίζουν τις καθημερινές σας συνήθειες και δεν σας επιτρέπουν να κινείστε άνετα και χαλαρά. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις θα αξιοποιήσετε το ταλέντο να επιβάλλετε τις επιθυμίες σας και ως εκ τούτου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βγείτε από μια δύσκολη θέση. Προσοχή θέλει ένα φλερτ με ένα πρόσωπο από τη δουλειά. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα.
«Κάλιο αργά παρά ποτέ»
Σήμερα, μπαίνετε στη διαδικασία να αξιολογήσετε πως είναι καλό να διαχειριστείτε κάποιες υποθέσεις που αν και είναι για καλό σκοπό, σας δημιουργούν άγχος. Παράλληλα, ίσως κάποιες μετακινήσεις παρουσιάσουν εμπόδια ενώ κάποιες υπογραφές μάλλον θα αργήσουν να μπουν. Ένα ευχάριστο γεγονός που συνδέεται με ένα φιλικό πρόσωπο θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1964 θα δώσετε έμφαση στην εμφάνιση σας.
«Δώστε έμφαση στην αιτία και όχι το σύμπτωμα»
Με τη Σελήνη στον 4ο καλείστε να βρείτε λύση σε προβλήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και συγχρόνως να παρουσιάσετε μια καλά οργανωμένη πρόταση όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στο χώρο της δουλειάς σας αποπνέει έναν αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας. Καλλιτεχνικά δρώμενα και βόλτες θα σας αρέσουν. Οι γεννημένοι του 1957 θα χρειαστεί να προσέξετε τα έξοδα σας.
«Ακούραστοι»
Μπορεί κάποιες επαφές λόγω συνθηκών να μην είναι δυνατόν να προχωρήσουν όπως θέλετε αλλά εσείς δεν το βάζετε κάτω. Φροντίζετε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις που στο άμεσο μέλλον θα συντελέσουν για την αποκατάσταση του θέματος. Συγχρόνως ένας γάμος, μια ευτυχής κατάληξη σε ένα νομικό ή εκπαιδευτικό θέμα αποτελεί πηγή ευτυχίας. Οι γεννημένοι του 1968 θα δείτε ένα στόχος σας να παίρνει σάρκα και οστά.
«Μυστικοπάθεια»
Οικονομικά, ίσως ζοριστείτε σήμερα, καθώς κάποιες υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να έχετε την άνεση που θα θέλατε. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στον 8ο είναι πιθανόν να πάρετε κάποια δανεικά ή να έχετε μια οικονομική ενίσχυση από πρόσωπα που σας είναι πολύ οικεία. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κινηθείτε μυστικά για ένα αισθηματικό θέμα. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε θετικά νέα για μια συνεργασία.
«Ο επιμένων νικά»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο επιδιώκετε να αποκτήσετε κύρος και να επιτύχετε σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Ωστόσο, σήμερα κάποια πράγματα θα χρειαστούν περισσότερη προσπάθεια και επιμονή, προκειμένου να προσπεραστούν κάποια εμπόδια και ατυχείς περιστάσεις. Κάποιες συζητήσεις θα γίνουν με απόλυτη μυστικότητα και εχεμύθεια ενώ κάποιοι θα έχετε τύχη σε θέματα εκπαίδευσης. Οι γεννημένοι του 1972 θα ξαναβρεθείτε με κάποιους παλιούς γνώριμους.
«Νέο αίμα»
Σήμερα, είστε κάπως επιφυλακτικοί και διστάζετε να βγάλετε προς τα έξω αυτά που σας απασχολούν. Αν και κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις θα περάσουν από σαράντα κύματα για να εξελιχτούν όπως επιθυμείτε, εντούτοις θα τα καταφέρετε. Κάποιες συμφωνίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άτομα που είναι ευφυή, έξυπνα ή μορφωμένα. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως ανανεώσετε το χώρο που εργάζεστε.
«Και αύριο μέρα είναι»
Μια φιλική σχέση μπορεί να σας απογοητεύσει ενώ ίσως οι συνθήκες δεν επιτρέψουν να γίνουν κάποιες συναντήσεις που είχατε κανονίσει εδώ και καιρό. Ακόμη, ίσως κάποιοι στόχοι σας να εξαρτηθούν από κάποια αρχή ή κάποιο πρόσωπο που έχει εξουσία και αυτό να μην σας πολύ αρέσει. Εντούτοις τα φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες είναι στα high τους. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως παντρευτείτε ή κάνετε μια νέα σχέση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"