Tα Ζώδια 13/6


Γενικό προφίλ
Δράση, ειλικρίνεια και ευθύτητα προτάσσει η σημερινή μέρα, αφού οι ουρανοί σας παρακινούν να τολμήσετε νέες εμπειρίες και να ζήσετε τη ζωή σας με πάθος και δημιουργική διάθεση. Ιδανική μέρα για να αναλάβετε το τιμόνι της ζωής και να την κατευθύνετε όπως εσείς θέλετε, ανεξάρτητα με το τι πρεσβεύουν οι άλλοι.

«Καθρέφτη – καθρεφτάκι μου»
Με τη Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο αισθάνεστε ότι θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που θα σας προσφέρουν προσωπική ευχαρίστηση. Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με αδέρφια και γείτονες φέρνουν στο προσκήνιο πληροφορίες που αγνοούσατε ενώ είναι πολύ πιθανόν να σας ζητήσουν να βοήσετε σε μια υπόθεση τους. Οι γεννημένοι του 1978 θα ανταποκριθείτε άμεσα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.
«Βαθιές αναπνοές»
Σήμερα, νιώθετε ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη μιας υπόθεσης που απαιτεί να αλλάξετε τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής σας και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Με τον Άρη στον 5ο οίκο είστε ερωτικοί αλλά δεν λείπουν και οι εντάσεις και οι ζήλιες που αναζωπυρώνουν τη φλόγα του έρωτα. Μην βλέπετε μόνο τα αρνητικά, δείτε και τα θετικά τα οποία υπάρχουν αλλά προσπερνάτε. Οι γεννημένοι του 1987 θα ασχοληθείτε με ζητήματα πληρωμών και εισπράξεων.
«Ό, τι έγινε, έγινε»
Σήμερα, είστε ανοιχτοί σε προτάσεις από φίλους και γνωστούς και πολύ πιθανόν να αλλάξετε κάποια σχέδια για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Παράλληλα, το μυαλό σας έχει γεμίσει με σκέψεις με θέματα που αφορούν γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και δυσκολεύεστε να τα αποδεχθείτε. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο κάνει το χώρο του σπιτιού στρατόπεδο μάχης. Οι γεννημένοι του 1991 θα χρειαστεί να πειθαρχήσετε σε κάποιους κανόνες.
«Με τον πυροσβεστήρα ανά χείρας»
Η οξυθυμία των άλλων σας επηρεάζει και ίσως δυσκολευτείτε να συνεργαστείτε με άτομα που είναι νευρικά ή αδυνατούν να κοντρολάρουν το θυμό τους. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας μπορεί να κατανοείτε τα αίτια κάποια συμπεριφοράς αλλά δεν την αποδέχεστε. Ένα μυστικό τετ α τετ σας αγχώνει, καθώς αναγκάζεστε να πείτε ψέματα ή να παραλείψετε την αλήθεια. Οι γεννημένοι του 1971 θα παρεξηγηθείτε με κάποιο γείτονα ή συγγενή.
«Γεννημένοι ήρωες»
Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις βρίσκονται σε θετικό δρόμο αλλά απαιτούν επιπλέον δουλειά ενώ η μυστικότητα και η εχεμύθεια κρίνονται απαραίτητες. Σε κάποιες καταστάσεις νιώθετε ότι υπερβάλετε του εαυτού σας για να τα βγάλετε πέρα ενώ αν μπορούσατε θα ήσασταν διατεθειμένοι να κάνετε πολλά περισσότερα, αρκεί να μην χρειάζονταν να δυσκολευτούν αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε μια επαγγελματική συζήτηση εφ' όλης της ύλης.
«Η ώρα της υπενθύμισης»
Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις είναι βιαστικές και πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Το πιεστικό σας πρόγραμμα σας αναγκάζει να δουλεύετε στα κόκκινα και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να χάσετε την ψυχραιμία σας ή να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα. Βρείτε χρόνο για να περάσετε με το έτερο ήμισυ και να αποφορτίσετε την περίσσεια ενέργεια. Οι γεννημένοι του 1987 θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας.
«Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε»
Σήμερα, μέσα από εντάσεις και αψιμαχίες αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται να βρείτε έναν τρόπο, ώστε στη σχέση σας να μπορείτε να είστε και μαζί και χώρια. Ασφυκτιάτε από την επιβολή των θέλω των άλλων αλλά από την άλλη νιώθετε ότι δεν μπορείτε και μακριά τους. Η αναζήτηση της ισορροπίας αποτελεί για εσάς το χρυσό δισκοπότηρο της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1990 θα δεχτείτε θετικά σχόλια για τη δουλειά σας.
«Εργάζομαι άρα είμαι καλά»
Σήμερα, όλοι τρέχουν να προλάβουν εργασίες και προθεσμίες ενώ εσείς απολαμβάνετε ένα νέο πρόγραμμα που φτιάξατε για τη βελτίωση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Παράλληλα, ανοίγετε τους ορίζοντες του μυαλού σας μέσα από συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις ή γνωρίζουν χρήσιμες πληροφορίες. Οι γεννημένοι του 1968 θα δείξετε εμπιστοσύνη στις προτροπές φίλων.
«Όμορφες εκδηλώσεις»
Σήμερα κατακλύζεστε από ενθουσιασμό και θετική ενέργεια ενώ πολύ πιθανόν να συμμετέχετε σε μια γιορτή ή μια αθλητική δραστηριότητα. Τα θέματα δουλειάς είναι πάντα στην αιχμή του δόρατος και γι' αυτό φροντίζετε να είστε όσο περισσότεροι προσεκτικοί και αποτελεσματικοί γίνεται. Ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς ίσως σας κλείσει πονηρά το μάτι. Οι γεννημένοι του 1989 θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε το κενό μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος.
«Και ο Άγιος φοβέρα θέλει»
Μια εσωτερική ορμητική δύναμη σας ωθεί να δώσετε έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με εχθροπραξίες στις οποίες εδώ και καιρό δεν είχατε απαντήσει. Πολύ πιθανόν να φανερώσετε ένα πρόσωπο που πολλοί δεν έχουν δει και όχι μόνο να εκπλήξετε αλλά και να φοβίσετε τους άλλους. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ διανύει με περίοδο ευτυχίας που επηρεάζει θετικά τη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1971, ξαναδείτε θέματα που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες.
«Εργασιακά μυστικά»
Ευχάριστες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της δουλειάς σας δίνουν το ατού να παίζετε διαφορετικά σε σχέση με αυτούς που δεν γνωρίζουν τις επερχόμενες αλλαγές. Συναισθηματικά, νιώθετε ικανοποιημένοι παρόλο που έχετε την αίσθηση ότι περισσότερα καταφέρνετε με τις ανοιχτές κεραίες σας παρά με τις κατά ιδίαν διαπροσωπικές σχέσεις. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες φορολογικές ρυθμίσεις.
«Ανακαίνιση... Τώρα!»
Ο χώρος στον οποίο περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ήρθε η ώρα να ανανεωθεί και για χατίρι του κάνετε κάποια παραπανίσια έξοδα που όμως θα πιάσουν τόπο διότι και θα ομορφύνουν το χώρο και θα συμβάλουν θετικά στη διάθεση σας. Επαφές με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν ως κύριο στόχο να γιορτάσετε κάποιο ευχάριστο γεγονός. Οι γεννημένοι του 1983 τολμήστε να κάνετε αλλαγές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"