Σύλληψη μητέρας και κόρης για τον θάνατο μοτοσικλετιστή

Νεαρός 25 χρόνων, ο Γιώργος Καμηλάρης από τους Τρούλλους, έχασε χθες τα ξημερώματα τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, «γύρω στις 02.45 τα ξημερώματα 20χρονη από τη Λάρνακα οδηγούσε το σαλούν όχημα της στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα με συνοδηγό τη 40χρονημητέρα της. Σε κάποιο σημείο του δρόμου στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μακαρίου με την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, η 20χρονη στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε 25χρονος από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν». 

Από το δυστύχημα ο 25χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Στη σκηνή του δυστυχήματος παρουσιάστηκε ως οδηγός του αυτοκινήτου η 40χρονη γυναίκα, η οποία είναι και η εγγεγραμμένη οδηγός του οχήματος, ενώ αργότερα από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν η 20χρονη κόρη της, η οποία είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού. 

Ο κ. Χρήστου σημείωσε πως «από έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη είχε 9 χιλιοστόγραμμα αντί 22. Οι δύο γυναίκες συνελήφθηκσαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης, η 20χρονη για αδικήματα πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και η 40χρονη για ψευδείς πληροφορίες στην Αστυνομία».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"