Καταγραμμένος σε κλειστό κύκλωμα ο φόνος στην Αγία Νάπα – 8ήμερη κράτηση στον ύποπτο του φονικού.-

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου οδηγήθηκε χθες ο 35χρονος ύποπτος ο οποίος συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου οδηγού ταξί Παντελή Αντωνίου Ρόπα, στην Αγία Νάπα την Τρίτη το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης η Αστυνομία Αμμοχώστου έχει πληροφορία ότι ο ύποπτος αναζητούσε το θύμα από την προηγούμενη μέρα με απειλητικές διαθέσεις.


Σε έρευνα που έγινε στην οικία του υπόπτου εντοπίστηκαν τρία κυνηγετικά όπλα και αριθμός φυσιγγίων. Φυσίγγια εντοπίστηκαν και στο διπλοκάμπινο όχημα του υπόπτου το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, χρησιμοποίησε ο 35χρονος για να μεταβεί στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.
Σημειώνεται επίσης ότι όλα όσα διαδραματίστηκαν καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης υποστατικού που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο που διαπράχθηκε το άγριο φονικό.
Ανακρινόμενος ο ύποπτος είπε ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο βρισκόταν στην Αγία Νάπα για βόλτα και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την διάπραξη της δολοφονίας.
Τον ύποπτο αναγνώρισε επίσης και άλλος οδηγός ταξί ο οποίος τον γνωρίζει προσωπικά. Ο 35χρονος οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
Εναντίον του 35χρονου υπόπτου εξασφαλίστηκε ένταλμα 8ήμερης κράτησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"