Πουλούσαν «μαύρη αγορά» αριθμούς εξυπηρέτησης

Πουλούσαν «μαύρη αγορά» αριθμούς εξυπηρέτησηςΛευκωσία: Απίστευτη περιπέτεια έζησαν πριν από δύο μέρες στο Κέντρο Υγείας της Αγλαντζιάς οι ηλικιωμένοι που πήγαν εκεί νωρίς το πρωί, για να τους δει οδοντίατρος. Λίγο μετά που άνοιξε το Κέντρο, όλοι τους ήταν γύρω από το μηχάνημα το οποίο εκδίδει αριθμούς, με βάση τους οποίους καθορίζεται η σειρά για τις επισκέψεις στο οδοντιατρείο.

Με τις αργές κινήσεις που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ατόμων αυτής της ηλικίας, προσπαθούσαν να πλησιάσουν στο μηχάνημα και να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο μικρό αριθμό, έτσι που να μην περιμένουν για ώρες μέχρι να τους δει η οδοντογιατρός.

Εκεί λοιπόν που με δυσκολία και προσοχή προχωρούσαν προς το μηχάνημα, έκαναν την εμφάνισή τους δύο Ρουμάνοι ηλικίας 50 περίπου χρόνων, που αφού έσπρωξαν βίαια τους ηλικιωμένους που ήταν στη σειρά, κατάφεραν να φτάσουν σχεδόν αμέσως στο μηχάνημα κι έτσι, να αρπάξουν τους πρώτους αριθμούς.

Στα μουρμουρητά και στις διαμαρτυρίες των ηλικιωμένων, αντέδρασαν με θυμό και προκλήθηκε επεισόδιο που ευτυχώς δεν επεκτάθηκε, χάρις στην επέμβαση του ψυχραιμότερου ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Η συνέχεια της ιστορίας γράφτηκε με τρόπο που κανείς από τους εκεί παρευρισκόμενους, δεν θα μπορούσε να προβλέψει: οι δύο αλλοδαποί αφού έφυγαν, επέστρεψαν λίγο αργότερα και πλησίασαν τα άτομα που περίμεναν για να τους δει η οδοντογιατρός και προσπάθησαν να τους πουλήσουν τους μικρούς αριθμούς, που θα τους εξασφάλιζαν γρήγορη πρόσβαση στο οδοντιατρείο, προς €50 τον ένα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"