Όλα τα Ζώδια 13/2


Νέα δυναμικά ξεκινήματα ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα αναλάβετε πολύ δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας αναπτύξουν πέραν του δέοντος αλλά μπορεί να γίνουν και κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις από εσάς που ίσως με τον τρόπο σας χαλάσετε κάποιες ισορροπίες που θα αιφνιδιάσουν τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Από την άλλη είστε πιο κοινωνικοί και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κάνετε κινήσεις μέσα σε ομάδες ή μια συνεργασία που μπορεί να σας βελτιώσουν το προσωπικό σας επαγγελματικό θέμα.




Προσπαθείτε όσο μπορείτε να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και άνετοι ακόμα και με συνεργάτες που δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που δουλεύουν. Η ξαφνική σας αποχώρηση από ένα σχήμα συνεργασίας μπορεί να προβληματίσει και εσάς γιατί θα γίνει τόσο αιφνίδια που δεν θα προλάβετε να ελέγξετε τις καταστάσεις. Έχετε βέβαια την υποστήριξη από άτομα που είναι πολύ κοντά σας και μάλιστα θα δεχτείτε μια πρόταση συνεργασίας ή θα γίνει βελτίωση της ήδη υπάρχουσας. Γενικά έχετε διάθεση να προσεγγίσετε τους άλλους πολύ συναισθηματικά και αυτό σας κάνει καλό.





Μια αιφνίδια γνωριμία με φίλους ή ομάδα που έχει πολύ προοδευτικές ιδέες θα σας κάνει καλό γιατί θα ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Στην δουλειά σας έχετε προτάσεις αλλά δεν είναι ξεκάθαρες ή σίγουρες και ενώ μεν γίνονται κινήσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα χρειάζεται εσείς να είστε πιο συγκεντρωμένοι και καθόλου ευσυγκίνητοι ή ευαίσθητοι σε θέματα που μπορεί να μην είναι και τόσο σοβαρά. Οικονομικά θα πάρετε κάποια χρήματα ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε και θα καλύψετε κάποιες διαφορές.





Είστε έτοιμοι ακόμα και να συγκρουστείτε, προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε εσείς. Ίσως μια αλήθεια που θα βγει προς τα έξω να σας ζορίσει αλλά συγχρόνως θα σας πεισμώσει για να κάνετε πράγματα που παλιά φοβόσασταν για να μην χαλάσετε τις ισορροπίες κυρίως τις προσωπικές σας ή τις οικογενειακές. Ένας Κριός που θα είναι πολύ κοντά σας θα σας δημιουργήσει θέμα για να τσακωθείτε και εσείς, αν δεν θέλετε να χαλαστείτε, προσπαθήστε με άλλα μέσα να το κάνετε αυτό.





Ανεβαίνει η ομάδα πολύ δυνατά και γρήγορα. Σίγουρα θα πάρετε τα ηνία μιας κατάστασης και θα αυτό θα σας κάνει καλό γιατί αρκετές φορές μουχλιάζετε είτε από φόβο για να μην χαλάσετε μια σταθερή κατάσταση είτε από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Γενικά, για να είστε καλά αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε πολλές σας ιδέες και συμπεριφορές για χάρη συνεργατών και συντρόφου και κυρίως αν κινείστε από κοινού σε θέματα οικονομικών η άλλων θεμάτων με έναν Ιχθύ.





Είναι αναγκαίο να αναλάβετε ένα κομμάτι που θα είναι πολύ δημιουργικό για σας. Σίγουρα το φοβάστε αλλά μπορεί να γίνει μια τολμηρή κίνηση από την πλευρά σας και να σας απελευθερώσει. Για αυτό μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και κυρίως επιδιώξτε την επαφή με ένα Κριό τον οποίο μερικές φορές αποφεύγετε γιατί είτε λέει αλήθειες που πληγώνουν είτε κάνει πράγματα που διαφωνείτε. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας δώσει μεγαλύτερο άνοιγμα συναισθηματικό και ίσως να κάνετε στην άκρη την λογική για λίγο και έτσι να έρθετε πιο κοντά με αυτό το πρόσωπο.




Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες ακόμα και μέσα από μια έκρηξη ή θυμό γιατί πιστεύετε ότι δεν πάει άλλο. Η ξαφνική διάλυση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας που είχατε εδώ και καιρό θα είναι η αφορμή για να κάνετε χώρο στο καινούργιο από εκεί που δεν το περιμένατε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώθετε σαν να έχετε μπει στην πρίζα και να μην αντέχετε άλλο το ρεύμα. Συγχρόνως θα κερδίσετε από μια γνωριμία ή επαφή με έναν Δίδυμο ή από έναν οργανισμό. Χρειάζεται όμως για να πετύχετε αυτή την περίοδο και να περάσετε καλύτερα να έχετε συναισθηματική συμπεριφορά απέναντι σε καταστάσεις, στην καριέρα σας και γενικά στην ζωή σας για να μπορείτε να πιάσετε τις λεπτές αποχρώσεις των πραγμάτων.




Ετοιμάζεστε να αντιμετωπίσετε δυναμικά τα προσωπικά σας θέματα. Η γνωριμία με έναν Κριό μπορεί να σας δώσει ώθηση και διάθεση για πρωτοβουλίες. Η συνύπαρξη μερικές φορές δυσκολεύει και θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί για να λύσετε τα κοινά θέματα που σας απασχολούν για αυτό ίσως θα ήταν καλό να αφήσετε τον θυμό πίσω. Ο Δίδυμος ο οποίος είναι δίπλα σας πολύ σταθερός σας δίνει το χέρι της συνεργασίας αλλά εσείς τον αμφισβητείτε. Οι γεννημένοι από 3 έως 5.11 αυτή την περίοδο νιώθετε την πίεση του Κρόνου η οποία μπορεί να σας περιορίζει αλλά είναι πολύ δημιουργική.





Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που σας βγάζουν στην επιφάνεια κρυμμένες σας δυνάμεις. Είναι σημαντικό να είστε αυτόνομοι και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας βγάλουν και από οικονομικές ή επαγγελματικές δυσκολίες. Το ταξίδι ή η επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσουν την κινητήρια δύναμη να βγάλετε τις προσωπικές σας γνώσεις προς τα έξω. Μια ξαφνική μετακόμιση ίσως στην αρχή να σας ζορίσει αλλά τελικά θα διαπιστώσετε ότι είναι για το καλό σας.




Θα σας πιάσει ξαφνικά να κάνετε ξεκαθαρίσματα και ίσως να τα πείτε έξω από τα δόντια σε έναν Κριό ή συνεργάτη σας. Μια ανατροπή σταθερών δεδομένων μπορεί να σας αναστατώσει αλλά τουλάχιστον θα σας ξεμπλοκάρει από ένα ψέμα που μπορεί να βιώνατε εδώ και καιρό. Γενικά είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι σε θέματα συνεργασιών και οικονομικών θεμάτων αλλά θα τα καταφέρετε να λύσετε προς συμφέρον σας κάποιες διαφορές που αφορούν ένα ακίνητο ή μια δουλειά.



Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή θα πάρετε πρωτοβουλίες κάτι που θα σας βοηθήσει και μέσα στην καθημερινή σας δουλειά για να κάνετε τις αλλαγές που είναι ήδη αναγκαίες. Από την άλλη η ευαισθητοποίησή σας θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή Σκορπιό. Τουλάχιστον αυτό το διάστημα είστε σίγουροι για κάποιες κινήσεις που μπορεί να κάνετε στο εξωτερικό ή για ένα νομικό θέμα και ίσως ξεμπλοκάρουν ένα σύστημα που σας έχει αρκετά κουράσει.



Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και θα δείτε ότι αν είστε οργανωμένοι θα γίνουν όλα πιο εύκολα και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Μερικές φορές ρέει η ενέργεια τόσο πολύ στην ζωή σας και τα πάντα τοποθετούνται πολύ πιο εύκολα από παλιά γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε κινήσεις επειδή πιστεύετε ότι έχει αξία ο εαυτός σας. Μπορεί να σας έρθει ξαφνικά να αγοράσετε πράγματα ή να πρέπει να πληρώσετε ένα ξαφνικό ποσό που θα έρθει απρόβλεπτα. Ανατρεπτική γνωριμία ή επανασύνδεση με Ζυγό.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"