Η Αστυνομία συνέλαβε τη θεία του 18μηνου Σταύρου


Θρύλος σε εξέλιξη - Λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά είχαν βρεθεί στο φαγητό του μικρού.-
Χειροπέδες στη θεία του 18μηνου Σταύρου πέρασε η αστυνομία.  Σύμφωνα με πληροφορίες,  στο αυτοκίνητο της 34χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν δείγματα DNA, τα οποία φαίνεται πως την συνδέουν με την απαγωγή του παιδιού.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη , όπως έχει αποκαλυφθεί, στο παρελθόν είχαν εντοπιστεί στην τροφή του παιδιού λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά.
 
Πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση ότι πριν από μήνες σε παιδική κρέμα που προοριζόταν για κατανάλωση από τον μικρό εντοπίστηκαν ξένες ουσίες - λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, πέντε μέρες μετά που το παιδάκι εξήλθε από την ιατρική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου στην οποία είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση.
 
Συγκεκριμένα ο μικρός είχε νοσηλευτεί από τις 20 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου με τους γιατρούς να αναφέρουν στην οικογένεια ότι ο μικρός προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη αυτή έγινε γνωστή όταν η γιαγιά του μωρού προτού χορηγήσει στο παιδάκι την κρέμα την γεύτηκε η ίδια και αντιλήφθηκε ότι είχε άσχημη γεύση. Αμέσως την έδωσε στο σύζυγο της και στις εξετάσεις που ακολούθησαν σε εξειδικευμένο κέντρο διαπιστώθηκε ότι στην κρέμα υπήρχαν ξένες επικίνδυνες ουσίες και θρυμματισμένα γυαλιά.
 
Η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αλλά ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να συνδέσει τις πληροφορίες με την απαγωγή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"