"Τελικός κριτής θα είναι η ΕΕΔ"

Aναφορικά με την υπόθεση Οκκά η Ομόνοια επιθυμεί να ενημερώσει για τα ακόλουθα:


Το σωματείο έχει υποβάλει σχετική αίτηση στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ (ΕΕΔ) για καθορισμό ποσού περιοδικών πληρωμών με βάση το Κανονισμό. Η αίτηση έγινε με επιφύλαξη του δικαιώματος του σωματείου να απευθυνθεί σε άλλα αρμόδια σώματα σε ότι αφορά την καταδίκη και το ύψος του ποσού. Μεταξύ του σωματείου και του ποδοσφαιριστή υπάρχει διαφορά σε ότι αφορά το ύψος της περιοδικής πληρωμής.

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΕΔ έδωσε οδηγίες για καταχώριση γραπτής μαρτυρίας από το σωματείο δηλαδή στοιχεία που να δικαιολογούν τη θέση του σωματείου ως προς το ποσό που πρότεινε ότι μπορεί να καταβάλλει στο ποδοσφαιριστή. Τελικός κριτής θα είναι η ΕΕΔ.

Στο μεταξύ το σωματείο, όπως εξάλλου είχε εξαγγελθεί, έχει πολύ πρόσφατα, καταχωρίσει αγωγή κατά του Ι. Οκκά και άλλων προσώπων, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επιζητώντας θεραπείες σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην ΚΟΠ, την γνησιότητα των στοιχείων που δηλώθηκαν ως εισοδήματα από το ποδοσφαιριστή στη Ανόρθωση, τον ρόλο άλλων προσώπων κ.ο.κ. Επειδή το ζήτημα βρίσκεται πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης το σωματείο δεν επιθυμεί να επισέλθει σε λεπτομέρειες ούτε να σχολιάσει περαιτέρω.

Επίσης το σωματείο τονίζει ότι οποιαδήποτε δημοσιεύματα για το θέμα τα οποία δεν εκδίδονται από το ίδιο το σωματείο δεν το εκφράζουν ούτε συνεπάγεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο ότι υιοθετούνται από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το σωματείο παρά τη διαφωνία που έχει με την άλλη πλευρά σέβεται πλήρως το δικαίωμα της να διατηρεί τις θέσεις της και να διεκδικεί αυτό που νομίζει ότι δικαιούται. Αυτή η σοβαρή διαφωνία θα επιλυθεί σε όλες της τις εκφάνσεις από τα αρμόδια σώματα.

Το σωματείο δεν επιθυμεί οποιουδήποτε είδους αντιπαράθεση για το θέμα και καλεί τον κόσμο του, παρά τη δικαιολογημένη πικρία που αισθάνεται, σε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"