Τα ζώδια στις 17/9



ΚΡΙΟΣ
aries
Είστε επιφορτισμένοι με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις προς τους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι, όταν μοιράζεστε κοινά θέματα που σας απασχολούν, νιώθετε πιο χρήσιμοι και πιο κοινωνικοί. Δεν είστε ξεκομμένοι πλέον από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και η σχέση σας έχει μπει σε καλό δρόμο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε ευχαριστημένοι γιατί θα δημιουργήσετε μια επιτυχία η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις εμπνεύσεις σας. Η ξαφνική στροφή σε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής θα σας κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Ησυχάζετε για λίγο το ταραγμένο μυαλό σας και προσπαθείτε να ηρεμήσετε τα εσωτερικά σας ρεύματα τα οποία τα νοιώθετε ότι είναι υπόγεια και δυνατά. Μερικοί μπορεί να εκδηλώνετε τον θυμό σας και τα νεύρα σας με στυλ έκρηξης. Μην ανησυχείτε γιατί ίσως να σας χρειάζεται και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας γιατί πολύ σας έχουν κάτσει στον σβέρκο και ίσως κάνετε και ξεκαθαρίσματα παλαιών λογαριασμών. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να προχωρήσετε πιο εύκολα και να αφήσετε πίσω σας το δύσκολο παρελθόν. Ο έρωτας από ένα Λιοντάρι ή Ζυγό θα σας γεμίσει με έμπνευση και εμπιστοσύνη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Είστε ενεργοποιημένοι αρκετά, αφού περνάτε σε φάση επικοινωνιακή και πια μπορείτε να πείτε με ευκολία αυτά που νοιώθετε και έχετε κρατημένα μέσα σας. Έχετε βέβαια μια άνεση αυτό το διάστημα και η επιτυχία σας είναι δεδομένη, αρκεί να αναλύετε σωστά τα μηνύματα που παίρνετε από τους γύρω σας. Το πιο σημαντικό είναι να φτάσετε εις βάθος και να κυριαρχήσετε εσείς πάνω σε κάποιες καταστάσεις που παλιά αφηνόσασταν σε άλλους. Ο Σκορπιός σας γυρίζει λίγο στο παρελθόν εσείς όμως έχετε το κλειδί της καρδιάς του στα χέρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Είναι υποχρέωσή σας να τηρήσετε ισορροπίες και να είστε γενικά ευγενικοί και ειρηνιστές. Κυρίως μέσα στην οικογένεια σας. Η διακόσμηση και γενικά η διατήρηση της καλής ενέργειας στον χώρο του σπιτιού σας θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα. Η σχέση σας με έναν Ζυγό ζητάει κατανόηση και όχι να είστε επικριτικοί και απόλυτοι. Στον ερωτικό τομέα είστε διεκδικητικοί και σταθεροί κι αυτό είναι που θα σας δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Έχετε έντονη διάθεση να ρισκάρετε στα οικονομικά σας και να αλλάξετε ακόμα και το πόστο της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ
leo
Αναλύετε όλα σας τα δεδομένα και προσπαθείτε να βρείτε με ποιο τρόπο θα επωφεληθείτε από συνεργασίες, επαφές και γενικά τους γύρω σας. Είστε άνετοι αυτές τις ημέρες και θα αρχίσετε να γίνεστε πιο εύκολοι στην επικοινωνία και στις επαφές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί και με αυτοπεποίθηση. Ευκαιρίες στα οικονομικά σας από πιο γρήγορες κινήσεις που θα κάνετε αυτή την στιγμή και περισσότερο ωφέλιμες από παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Ανασυντάσσετε τις δυνάμεις σας με το να απαιτήσετε κάποια χρήματα τα οποία σας ανήκουν. Μπορεί να είναι δύσκολες οι εποχές αλλά εσείς, επειδή έχετε δουλέψει αρκετά, δεν αρκείστε σε μεσοβέζικες λύσεις. Τα θέλετε όλα και καλά κάνετε. Νοιώθετε δυνατοί και ασφαλείς, αρκεί να δείξετε το βαθύ σας ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που υποτίθεται δεν σας καταλαβαίνει αλλά δε φεύγει κι από το μυαλό σας. Πάντως από εκεί που δεν σας φαίνεται τελικά μπορείτε να αγαπήσετε βαθιά και με πάθος, αρκεί να το δείχνετε και να μην το καλύπτετε με την υποτιθέμενη περίφημη λογική σας.

ΖΥΓΟΣ
libra
Νιώθετε πάλι δυνατοί, εκτός αν σας επηρεάζει η σχέση με ένα πρόσωπο πολύ ευαίσθητο και «χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια» μαζί του. Υπάρχουν βέβαια άτομα που εμφανίζονται ξαφνικά στο δρόμο σας και κυρίως συνεργάτες σας ή μια στενή σας σχέση που, χωρίς να υπολογίζει κάποια πράγματα, βγάζει μια αλήθεια στην επιφάνεια που βέβαια θα σας ενοχλήσει αλλά τελικά θα σας κάνει καλό. Για αυτό να μη φοβάστε να βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες, πέφτουν οι μάσκες και δεν μένουν περιθώρια για δικαιολογίες. Η καλύτερή σας εμφάνιση θα σας βοηθήσει να επικρατήσετε ακόμα και στα πιο δύσκολα σενάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο και να μείνετε με λίγους και εκλεκτούς. Έχετε αποφασίσει να κάνετε τομές που θα σας φέρουν μια επιτυχία αλλά μερικές φορές δεν θέλετε να αποχωριστείτε κάποιες συνήθειες που τελικά σας πάνε πίσω. Ο Ταύρος είναι κοντά σας αλλά υπάρχει ένας βουβός ανταγωνισμός και έντονη τάση ποιος θα επικρατήσει και τελικά δυσκολεύεστε να κάνει υγιή σχέση. Έχετε βγει πάντως πολύ δυναμικά και δείχνετε πιο εύκολα τις γραμμές σας και τα θέλω σας. Με αυτό τον τρόπο σας διευκολύνει να λειτουργείτε με πιο ανοικτά χαρτιά και θα διαπιστώσετε ότι και αυτό είναι αναγκαίο για αμοιβαία εμπιστοσύνη την οποία την επιβάλλεται μερικές φορές στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Η επιτυχημένη κίνηση που θα κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο θα διαπιστώσετε ότι οφείλεται σε κάποιους καλούς συνεργάτες αλλά και την στήριξη ενός Διδύμου ή Ζυγού. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μαζί με κάποιες ευκολίες έχετε και πρακτικές δυσκολίες που μπορεί να είναι από θέματα υγείας που προέρχονται από κακή διατροφή και λάθος διαχείριση της ενέργειάς σας η οποία χρειάζεται διόρθωση και πειθαρχία. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα διαμορφωθεί και ίσως και να πάρετε και οριστικές αποφάσεις. Πάντως σαν άτομα έχετε ρεύμα και πολλοί είναι αυτοί που σας υποστηρίζουν. Προσέξτε τις παθιασμένες κρυφές σχέσεις που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Συναντάτε το πρόσωπο της δικαιοσύνης και δεν είναι απαραίτητο να έχει σχέση μόνο με τα νομικά θέματα αλλά να γίνεται σαν ανταποδοτική κίνηση για να καταλάβετε το που πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και αρμονία. Δεν είναι ανάγκη να διαλύσετε τα πάντα, αν κάτι δεν σας πηγαίνει και κυρίως με έναν Κριό. Εντοπίστε το πρόβλημα και φερθείτε ανάλογα. Ένα Λιοντάρι κρατάει τις ισορροπίες γύρω σας, αρκεί εσείς να δεχτείτε την προσωπικότητά του που είναι πληθωρική και έντονη. Για να ξεπεράσετε τις οικονομικές δυσκολίες χρειάζεστε και εκεί ισορροπία και πολλές συνεργασίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Μια χαρά θα είναι η σημερινή ημέρα. Παρόλο που έχετε μια δόση ανταγωνισμού και ανάγκη να ξαναβάλετε το παρελθόν στην θέση του, έχετε επιτυχία και είστε πολύ αεράτοι και άνετοι με πολλά πράγματα. Η ενασχόληση σας με την τέχνη ή τη δικαιοσύνη θα σας φέρει κέρδος και επιτυχία που όμως μπορεί να τα ρίξετε στη μαύρη τρύπα που είναι οι υποθέσεις που δεν τις έχετε κλείσει. Τουλάχιστον βρίσκετε τρόπο να τελειώνετε με τα παλιά και αυτό θα σας ξαλαφρώσει. Οι δυσκολίες με ένα Σκορπιό είναι γιατί δεν επικοινωνείτε εύκολα αλλά σας χωρίζουν και οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Είστε εν μέσω ατόμων και αυτό σας αρέσει γιατί σας αφαιρεί πάρα πολύ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με τους γύρω σας και κυρίως με άτομα που σας επιβάλλονται. Αν σχετίζεστε με Ζυγό, θα σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε και μερικοί από εσάς θα πάρετε σοβαρά τα λόγια ενός ατόμου που μπορεί να είναι και συγγενής ο οποίος με τον τρόπο του θα σας φέρει προ των ευθυνών σας απέναντι στην σχέση σας. Από αυτόν τον λόγο θα πάρετε απόφαση ή να χωρίσετε ή να προχωρήσετε πιο σοβαρά, ανάλογα με το επίπεδο ωρίμανσης και ανάγκης σας για συντροφικότητα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"