Σκάνδαλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στα κατεχόμενα

Με 64χρονη γυναίκα  από την Τουρκία .-

Μητέρα και στα 64 σου χρόνια, γράφει η τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», η οποία αναφέρει ότι η Τουρκία συζητά με το ψευδοκράτος το σκάνδαλο για την απόκτηση παιδιών με την μέθοδο του σωλήνα.


Η εφημερίδα γράφει ότι γυναίκα από την Τουρκία δεν υπάκουσε τους νόμους της ιατρικής για το όριο των 45 ετών για απόκτηση παιδιού με την μέθοδο του σωλήνα και ο σύζυγός της μετέβη στα κατεχόμενα πριν από έξι χρόνια και έγινε με το δικό του σπέρμα και με δότρια ωαρίων εξωσωματική γονιμοποίηση και τα έμβρυα μεταφέρθηκαν στην Τουρκία με αποτέλεσμα η γυναίκα από την Τουρκία να αποκτήσει παιδί στα 64 της χρόνια.

Η εφημερίδα γράφει ότι το σκάνδαλο αυτό έγινε γνωστό τώρα μετά από έρευνες που διεξήγαγε τελευταίως το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι αυτό από την Τουρκία αποτάθηκε στο «Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Μέσης Ανατολής και Βαλκανίων» στα κατεχόμενα και ο ιατρός με το όνομα Halil Ibrahim Tekin εφάρμοσε την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η εφημερίδα γράφει ότι ο εν λόγω ιατρός πρόσφερε το ποσό των 10 χιλιάδων δολαρίων στον επιθεωρητή του τουρκικού Υπουργείου Υγείας που ανακάλυψε το σκάνδαλο και μετά δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που δεχόταν, μεταξύ άλλων, και από τουρκικές εφημερίδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"