Κάνναβη για να φουμάρει όλη η πόλη


Σχεδόν 50 κιλά κάνναβη και δύο κιλά κοκαΐνη εντόπισε η ΥΚΑΝ Λεμεσού, μέλη της οποίας συνέλαβαν 39χρονο την ώρα που μετέφερε μέρος των ναρκωτικών. Προηγήθηκε αξιολόγηση πληροφοριών και αντικατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των παράνομων ουσιών με ομοιώματα ναρκωτικών. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ύποπτος είναι μέρος κυκλώματος που εισάγει ναρκωτικά στην Κύπρο.


Μετά τη γνωστή υπόθεση «Σιδερένου», στην οποία κατασχέθηκαν 189 κιλά κάνναβη και 12 κιλά κοκαΐνη το 2008, φαίνεται πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ΥΚΑΝ, η οποία στηρίχθηκε σε πληροφορίες τις οποίες εξασφάλισε το κλιμάκιο της Λεμεσού.

Η πληροφορία για την εισαγωγή των ναρκωτικών έφτασε στο κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λεμεσού το Σάββατο και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε αποθήκη στην περιοχή της Γερμασόγειας. Αφού έγιναν οι δέουσες, με βάση τον νόμο, ενέργειες και ενημερώθηκε ο γενικός εισαγγελέας, δρομολογήθηκαν διαδικασίες ελεγχόμενης παράδοσης. Το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών αντικαταστάθηκε και στη θέση τους τοποθετήθηκαν ομοιώματα συσκευασμένων ναρκωτικών. Τα μέλη της ΥΚΑΝ άφησαν μόνο εφτά κιλά κάνναβης ανέπαφα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νίκη Μπερλουσκόνι αν οι Ιταλοί ψήφιζαν σήμερα