Mουσείο για την Apple στη Μόσχα


Ένα μουσείο των υπολογιστών της Apple άνοιξε στη Μόσχα, το οποίο διαθέτει σπάνια μοντέλα της εταιρίας, όπως τον μονόχρωμο Apple II του 1978, ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. Πρόκειται για ιδέα του Αντρέι Αντόνοφ, ενός Ρώσου συλλέκτη των υπολογιστών της Apple, ο οποίος συγκεντρώνει Mac για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Το μουσείο περιλαμβάνει επίσης το Apple Graphics Tablet και το πρώιμο eMate 300.
Ο Αντόνοφ άνοιξε το ιδιωτικό μουσείο προς τιμήν του αποθανόντα, Στιβ Τζομπς.
Ο πρώτος υπολογιστής της Apple, ο θρυλικός Apple II του 1978, ο οποίος έκανε πλούσιους τους Τζομπς και Βόζνιακ, αποτελεί το κύριο έκθεμα του μουσείου. Είναι εξαιρετικά σπάνιος και λειτουργεί πλήρως, ακόμη και σήμερα.
Ο συγκεκριμένος υπολογιστής, ο οποίος συνδεόταν απευθείας σε μια τηλεόραση, σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, που συνέχιζε να πουλάει ακόμη και στις αρχές της δεκαετίας του 90.
Η συλλογή του Αντόνοφ περιλαμβάνει επίσης το Apple Graphics Tablet, ένα δισκίο του Apple II, το οποίο χρησιμοποιούν μέχρι και σήμερα οι ψηφιακοί σχεδιαστές. Επιπλέον, περιλαμβάνει το Apple II joystick, από τις μέρες που οι gamers εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν τα Mac για παιχνίδια.
πηγη: euro2Day

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"