Στη μέγγενη της απεργίας 20 πτήσεις


Είκοσι (20) συνολικά πτήσεις, δέκα αναχωρήσεις και δέκα αφίξεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από και προς τα αεροδρόμια άλλων χωρών, επηρεάζονται από την τετράωρη στάση εργασίας στην οποία θα κατέλθουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 το απόγευμα, οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής «δυστυχώς, δεν κατέστη τελικά εφικτό να αποφευχθεί η σημερινή απεργία στα αεροδρόμια. Αυτό σημαίνει ότι στις 12 το μεσημέρι και για τέσσερις ώρες, η Κύπρος θα αποκοπεί στην ουσία από τον υπόλοιπο κόσμο αφού καμιά πτήση δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας είτε μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Πάφου».
Από την απεργία επηρεάζονται συνολικά 20 πτήσεις και στα δύο αεροδρόμια της χώρας, εκ των οποίων οι 10 είναι αναχωρήσεις και οι άλλες 10 είναι αφίξεις, πρόσθεσε.
Εξήγησε πως «με βάση τις αλλαγές που έγιναν στο πτητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, από τις 16 πτήσεις που επηρεάζονται οι δεκατέσσερις έχουν ήδη επαναπρογραμματιστεί, ενώ για τις υπόλοιπες δύο πτήσεις αναμένουμε ακόμη ενημέρωση από τις αερογραμμές. Οι περισσότερες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη της απεργίας».
Ανέφερε ακόμα ότι από το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου επηρεάζονται 4 πτήσεις. «Με βάση τις αλλαγές που έγιναν στο πτητικό πρόγραμμα του Αερολιμένα και οι 4 πτήσεις θα εκτελεστούν επίσης μετά το τέλος της απεργίας», είπε.
Ο κ. Ασπρής κάλεσε το κοινό «ειδικά για σήμερα να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αερογραμμές και να επιβεβαιώνει έγκαιρα τις νέες ώρες εκτέλεσης των πτήσεων για τις οποίες ενδιαφέρεται. Ελπίζουμε ότι με τις αλλαγές που έχουν γίνει θα περιοριστεί τουλάχιστον σημαντικά, η άδικη ταλαιπωρία του κοινού, το οποίο θα πρέπει να επαναλάβω, δεν ευθύνεται απολύτως σε τίποτα».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου είπε ότι «από τη σημερινή απεργία αναμένεται να επηρεαστούν περίπου δύο χιλιάδες επιβάτες και στα δύο αεροδρόμια». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"