Ανακοινώσεις - Συνεργασία Διαιτητών με τη Cytavision (Handball)



Σύνδεσμος Διαιτητών Χάντμπολ και Cyta ξεκίνησαν από φέτος μια συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί για την επόμενη πενταετία (2011-12 μέχρι 2015-16).
Η Cyta θα είναι χορηγός των αθλητικών στολών τόσο των διαιτητών Χάντμπολ όσο και των μελών της γραμματείας, ενώ προμηθευτής για το αθλητικό υλικό είναι το αθλητικό κατάστημα “El – Squero”.
«Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε συνεργασία με τον μεγαλύτερο παροχέα της σταθερής / κινητής τηλεφωνίας, διαδυχτίου και ψηφιακής τηλεόρασης –ανέφερε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώθηκε προς αυτό το σκοπό ο πρόεδρος του ΣΔΧ Γιώργος Παναγίδης. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας αυτή θα είναι εποικοδομητική. Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε αυτή τη συνεργασία με διάφορους τρόπους, πέραν του οικονομικού. Σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Χάντμπολ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, Κυριάκο Σιακαλλή, Ορέστη Βασιλείου και τον Γιώργο Γεωργιάδη που συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό στην διευθέτηση αυτής της συνεργασίας και φυσικά, ευχαριστούμε θερμά την Cyta και τον κ. Ξενοφών Νίκου που μας εμπιστεύθηκαν. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χάντμπολ θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν».
Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας Λειτουργίας Cytavision, Ξενοφών Νίκου, ανέφερε ότι η Cyta, που είναι χορηγός και άλλων αθλημάτων, με χαρά αποδέχτηκε τη συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χάντμπολ αφού τέτοιες ενέργειες εντάσσονται, γενικότερα, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Cyta και της Cytavision.
«Πέραν τούτου (κοινωνική προσφορά) –είπε ο κ. Νίκου – εμείς πιστεύουμε ότι οι διαιτητές είναι η «3η ομάδα» που συμμετέχει σε έναν αγώνα. Αυτή η «ομάδα» είναι απαραίτητη για τη διεξαγωγή ενός καλού αγώνα και σε πολλές περιπτώσεις το λειτούργημα των διαιτητών όχι μόνο δεν εκτιμείται αλλά γίνεται στόχος κακόβουλης κριτικής. Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια των διαιτητών, είμαστε δίπλα τους και ελπίζουμε ότι όλοι θα αντιμετωπίζουν με κατανόηση το δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν. Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε σε συμφωνία / συνεργασία με τον ΣΔΧ και ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και μελλοντικά», κατέληξε.

πηγή: http://cyprus-handball.com/gr/neo-details.php?neoid=143

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"