Ανακοινώσεις - Εντατική προετοιμασία της Εθνικής Αντρών

Πλησιάζουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας αντρών για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ καθώς, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (7:00 μ.μ.) η Κύπρος θα κληθεί να δώσει τον πρώτο της αγώνα, έχοντας αντίπαλο την αντίστοιχη Εθνική της Βοσνίας, την οποία θα αντιμετωπίσουμε ξανά στις 6 Νοεμβρίου, στην έδρα της.
Η σταδιακή προετοιμασία της Εθνικής ξεκίνησε υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννη Αρβανίτη από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ από την αρχή αυτής της βδομάδας (24 Οκτωβρίου) οι προπονήσεις έχουν εντατικοποιηθεί και γίνονται σε καθημερινή βάση, στο κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο οποίο θα φιλοξενηθεί και ο αγώνας της Τετάρτης.
Η προετοιμασία γίνεται με κάποια προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τραυματισμούς βασικών διεθνών μας παικτών, γεγονός που περιορίζει τις επιλογές των προπονητών μας, Γιάννη Αρβανίτη αλλά και του συνεργάτη του Ανδρέα Ανδρέου. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή δεν είναι στη διάθεση των προπονητών μας οι Γιώργος Παπακυπριανού (θλάση) Γιάννος Νικηφόρου (τράβηγμα) Νέαρχος Μιχαηλίδης (πρόβλημα στο γόνατο) και ο Χρυσάνθου (πρόβλημα στη μέση).
«Μέχρι την Τετάρτη που θα γίνει ο αγώνας μας με τη Βοσνία ευελπιστούμε ότι θα ξεπεραστούν κάποια από αυτά τα προβλήματα –εκτιμά ο συνεργάτης του Ομοσπονδιακού μας, Ανδρέας Ανδρέου. Αισιοδοξούμε ότι μέχρι τη Δευτέρα οι Παπακυπριανού και Νικηφόρου θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή, γεγονός που θα μειώσει και τον ... πονοκέφαλο μας, ενώ για τον Νέαρχο Μιχαηλίδη θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την Τρίτη για να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει σε αυτό το πρώτο μας παιγνίδι στον όμιλο».
Θυμίζουμε ότι εκτός από τη Βοσνία και την Κύπρο, στον 6ο προκριματικό όμιλο συμμετέχει επίσης και η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, με την οποία θα αναμετρηθούμε τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όπως και με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, ο πρώτος αγώνας με αντίπαλο την Ελλάδα θα γίνει στην Κύπρο (4 ή 5 Ιανουαρίου 2012) και ο επαναληπτικός της Ελλάδας, μια βδομάδα αργότερα.
Από τον όμιλο μας θα προκριθεί η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στα play off της διοργάνωσης που θα γίνουν από τις 9 έως τις 17 Ιουνίου 2012.
πηγή: http://cyprus-handball.com/gr/neo-details.php?neoid=144


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"