Προσκλήσεις Προέδρου ΔΗΣΥ σε Αρχηγούς κομμάτων

Επιδίωξη η «συνδιαμόρφωση κοινού προγράμματος για τις προεδρικές»

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε χθες στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης επιστολές, με τις οποίες τους προσκαλεί σε χωριστές συναντήσεις την επόμενη βδομάδα. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ''σκοπός των συναντήσεων θα είναι η διερεύνηση της πιθανότητας διαμόρφωσης, μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο, των απαραίτητων προγραμματικών συγκλίσεων, ώστε να συνδιαμορφωθεί από κοινού ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης''. 

Αναφέρεται ακόμη ότι προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα καταθέσει ενώπιον των κομμάτων περίγραμμα προτάσεων με σκοπό να αποτελέσει τροφή προς σκέψη για περαιτέρω διάλογο. 

''Την ίδια ώρα, ο κ. Αναστασιάδης ξεκαθαρίζει ότι οι επαφές θα διεξαχθούν με πλήρη σεβασμό στην αυτονομία και τις διαδικασίες του κάθε κόμματος σε σχέση με την επιλογή του δικού τους υποψηφίου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την επίτευξη προγραμματικών συγκλίσεων και κοινών θέσεων που αφορούν τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας'', καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"