Τουρκική προβοκάτσια τα περί Ισραηλινών κομμάντος στην Κύπρο

Διαψεύδουν κατηγορηματικά οι κυβερνήσεις Κύπρου και Ισραήλ. – Η Άγκυρα επιδιώκει να δικαιολογήσει την αδιαλλαξία της στο Κυπριακό και να δημιουργήσει ένταση ενόψει της κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ.-

Οι κυβερνήσεις Κύπρου και Ισραήλ  διέψευσαν κατηγορηματικά πληροφορίες που διοχέτευσεν η τουρκική Κυβέρνηση στον τουρκικόν τύπο, μέσω του κρατικού πρακτορείου «Ανατολή» περί δήθεν συμφωνίας Κύπρου-Ισραήλ για ανάπτυξη 20 χιλιάδων Ισραηλινών καταδρομέων στο νησί, για προστασία των ενεργειακών συμφερόντων στην περιοχή.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Χριστοφίδης, χαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες αποκυήματα φαντασίας, τόνισε ότι η Αγκυρα, μέσα από τέτοιες ανυπόστατες διαρροές, επιδιώκει να δικαιολογήσει την αδιαλλαξία της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τορπιλλίσει τη διαδικασία των συνομιλιών, με λεγόμενα σχέδια "Βήτα".

Κατηγόρησε ακόμα την Τουρκία ότι επιχειρεί να δημιουργήσει περαιτέρω ένταση, ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία. 
Τις πληροφορίες του τουρκικού Τύπου διέψευσε και το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"