Το «μπισκότο-τέρας» έκλεψε το έμβλημα της γερμανικής βιομηχανίας Bahlsen

Το «μπισκότο-τέρας» έκλεψε το έμβλημα της γερμανικής βιομηχανίας BahlsenΑνόβερο: Μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες μπισκότων της Γερμανίας, η Bahlsen, έκανε έκκληση σε έναν εκβιαστή ο οποίος είναι ντυμένος ως «Μπισκότο Τέρα» να της επιστρέψει το έμβλημά της: ένα χρυσό μπισκότο. Το έμβλημα κρεμόταν στο κτίριο στα κεντρικά γραφεία της, στο Ανόβερο, από το 1913 και εκλάπη πριν από μία εβδομάδα.

Λίγες μέρες αφότου εκλάπη, εστάλη σε τοπική εφημερίδα ένα σημείωμα για λύτρα, το οποίο περιελάμβανε και φωτογραφία του ληστή ντυμένου ως «Μπισκότο Τέρας» -που θυμίζει έναν χαρακτήρα από την σειρά Sesame Street- ο οποίος κάνει ότι δαγκώνει το χρυσό μπισκότο.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της βιομηχανίας στο Facebook, το οποίο απευθύνεται στο «τέρας», η Bahlsen υπόσχεται να δωρίσει 52.000 πακέτα μπισκότων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αν επιστραφεί το χρυσό μπισκότο βάρους 20 κιλών.

Το αρχικό σημείωμα καλούσε την Bahlsen να δωρίσει μπισκότα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε όλο το Ανόβερο και τα εύρετρα ύψους 1.000 ευρώ για την επιστροφή του να κατατεθούν σε καταφύγιο ζώων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"