Υπό 7ήμερη κράτηση η 35χρονη θεία του απαχθέντος βρέφους


Συγκλονιστικές πτυχές διερευνά η Αστυνομία.-
 
Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκε η ύποπτη θεία του μικρού Σταύρου ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι της γιαγιάς του στον Ύψωνα. Οι ανακριτές διερευνούν απειλητικά τηλεφωνήματα στον πατέρα του βρέφους αλλά και μολυσμένες κρέμες που παρολίγον να στοιχίσουν τη ζωή στο βρέφος.
 
Συγκλονιστικές πτυχές της υπό διερεύνηση υπόθεσης απαγωγής βρέφους από τον Ύψωνα παρέθεσε ο ανακριτής της υπόθεσης, ο οποίος κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου στη διαδικασία έκδοσης διατάγματος κράτησης της ύποπτης θείας του μικρού Σταύρου.
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή, την Τετάρτη ο πατέρας έδωσε κατάθεση στους ανακριτές με νέα στοιχεία για μολυσμένες παιδικές κρέμες του παιδιού και οικογενειακές διαφορές με την ύποπτη θεία, οι οποίες φθάνουν και μέχρι 10 χρόνια στο παρελθόν.
 
Ο πατέρας είπε ότι δεχόταν ανώνυμα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τόσο πριν όσο και μετά τη γέννηση των παιδιών του. Υποψιαζόταν είπε την ύποπτη ωστόσο δεν είπε ποτέ κάτι στη σύζυγο του ώστε να μην την ανησυχήσει.
 
Μολυσμένες κρέμες
 
Είπε επίσης ότι από τον περασμένο Νοέμβριο άρχισαν οι σοβαρές απειλές για τη ζωή των παιδιών του. Ενώ Βρίσκονταν στο σπίτι της γιαγιάς ο μικρός Σταύρος κατανάλωσε παιδική κρέμα και έπεσε σε κώμα.Στο Νοσκομεί υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο για εγκεφαλίτιδα, ωστόσο από τις εξετάσεις αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Στη συνέχεια γονείς και παππούδες δοκίμαζαν πάντοτε τις κρέμες που έδιναν στα παιδιά  Σε μία περίπτωση διαπιστώθηκε παράξενη γεύση σε κρέμα η οποία παραδόθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία για έρευνα. Διαπιστώθηκε ότι στην κρέμα βρίσκονταν θρυμματισμένα γυαλιά και διαλυμένα φάρμακα.
 
Σε άλλη μία περίπτωση κρέμα με παράξενη γεύση επίσης παραδόθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία η οποία μετά από έλεγχο απάντησε ότι στην κρέμα βρίσκονταν διάφορα φάρμακα.
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή ο πατέρας επισήμανε ότι οι παιδικές κρέμες βρίσκονταν στο σπίτι της γιαγιάς όπου είχε πρόσβαση και η ύποπτη.
 
Το βίντεο κλειστού κυκλώματος
Νέες και αποκαλυπτικές είναι οι πληροφορίες που κατέθεσε ο ανακριτής για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης .Είπε ότι αυτοκίνητο ίδιου τύπου με αυτό που οδηγεί η ύποπτη , την ώρα της απαγωγής ,καταγράφηκε από κάμερα να σταθμεύει σε παρακείμενο δρόμο από το σπίτι της γιαγιάς Εμφανίζεται είπε μία ανθρώπινη φιγούρα να εξέρχεται από το αυτοκίνητο και να κινείται προς το σπίτι .Μετά από λίγο η φιγούρα εμφανίζεται να επιστρέφει στο αυτοκίνητο να τοποθετεί κάτι στο κάθισμα και στη συνέχεια να εισέρχεται στο αυτοκίνητο και να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
 
Το DNA στο κάθισμα του συνοδηγού
Σε αυτό το σημείο ο ανακριτής πρόσθεσε ότι  στο κάθισμα του συνοδηγού στο όχημα της ύποπτης θείας βρέθηκαν ίχνη DNA τα οποία ταυτίζονται με την γενετική ταυτότητα του μικρού Σταύρου.
 
Προσθέτει επίσης ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις των μελών της οικογένειας η ύποπτη θεία δεν είχε μεταφέρει ποτέ με το αυτοκίνητο της το παιδί με τη συγκατάθεση των γονιών ή οποιουδήποτε άλλου μέλους της οικογένειας. 
 
Οι έρευνες και ο δεύτερος ύποπτος
Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης της ύποπτης για επτά ημέρες Σε αυτές τις επτά ημέρες οι ανακριτές θα επιχειρήσουν να διακριβώσουν τα ενδεχόμενα κίνητρα της απαγωγής αλλά και να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες για τις παιδικές κρέμες. Θα αναζητήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών που διενήργησε η κατασκευάστρια εταιρεία. 
 
Η ύποπτη θεία πάντως επιμένει ότι δεν έχει καμμία σχέση με την υπόθεση .Παράλληλα είναι ξεκάθαρο ότι στην υπόθεση εμπλέκεται τουλάχιστον ακόμα ένα πρόσωπο το οποίο μετέφερε το παιδί στο σημείο όπου τελικά εντοπίστηκε .Το παιδί μεταφέρθηκε στην παράγκα δίπλα από το νεκροταφείο την ώρα που η ύποπτη θεία ανακρινόταν και στον Αστυνομικό Σταθμό  και ως εκ τούτου αποκλείεται το ενδεχόμενο να το μετέφερε η ίδια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"