Ουδέν σχόλιον !



Εμπρησμοί οχημάτων από νυκτοβάτες σε Λευκωσία και Λεμεσό. 
 
Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση , γύρω στη μια και είκοσι μετά τα μεσάνυκτα,  σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο 34χρονος ιδιοκτήτης του, στη Λεμεσό.







Παρουσιάστηκε η μελέτη.-
 
Παρουσιάστηκε την Πέμπτη  στο δημοτικό μέγαρο Πάφου η μελέτη προστασίας και βελτίωσης της ακτής του βορειοδυτικού παραλιακού μετώπου Πάφου που έχει εκπονηθεί από ιδιωτικό οίκο κατ’ ανάθεση του τμήματος δημοσίων έργων με πολιτική την ήπια επέμβαση .









Ύστερα από χρόνια προσπαθειών και αντιπαραθέσεων για την αναστήλωση της ιστορικής μονής του Αποστόλου Ανδρέα έπεσαν επιτέλους χθες οι υπογραφές μεταξύ της Εκκλησίας και του UNDP (Πρόγραμμα Ανάπτυξης ΗΕ) και οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν σύντομα.










Μείζον θέμα αποτελούν οι ψηλές τιμές ηλεκτρικού ρεύματος κατά τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ και Βουλευτή, Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος είπε ότι πληρώνουμε τη ψηλότερη τιμή για το ηλεκτρικό ρεύμα στην Ευρώπη και πιθανώς σε όλο τον κόσμο.







Οι Fitch υποβάθμισαν ξανά τις κυπριακές τράπεζες




Από “BB-” σε “B” υποβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα των τραπεζών Κύπρου, Λαϊκή και Ελληνική ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch καθώς και τις διαβαθμίσεις αντίστασης των τριών τραπεζών από 3 σε 4, εκτιμώντας ως αρνητική την μακροπρόθεσμη χρηματοοικονομικής ικανότητας τους.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"