Τα Ζώδια 31/7 !


Γενικό προφίλ
Με τα πόδια καλά στερεωμένα στη γη βλέπετε τα πράγματα ως έχουν και σε καμία περίπτωση δεν πετάτε στα σύννεφα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά για να καταφέρετε αυτά που θέλετε ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κάποιες εντάσεις ή γκρίνιες μπορεί να σας χτυπήσουν στο στομάχι. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί την οικονομία, τις προσεκτικές αγορές και τις επαφές με άτομα που έχουν κύρος ή ισχύ. Παράλληλα το τρίγωνο του Ήλιο με τον Ουρανό φιλοδοξεί να δώσει στην ημέρα ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα και συμβάντα που μπορούν να σας γεμίσουν με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Οι καλές επιδόσεις και τα αποτελέσματα ρεκόρ μπορούν να αποτελέσουν αιτία για να διακριθείτε.

«Περισσότερη δουλειά»
Σήμερα είναι πιθανόν να μην βρείτε τη στήριξη που θα θέλατε σε θέματα εργασίας και ως εκ τούτου να χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο για να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Επαφές με πρόσωπα που γνωρίζατε από παλιά μπορεί να αποδειχτούν ωφέλιμες ενώ μαζί φίλους ίσως παρακολουθήσετε κάποιο αγώνα ή διασκεδάσετε. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
«Βλέποντας κάτι καλό»
Η καθημερινότητα σας ίσως αποδειχθεί σήμερα κάπως πιεστική λόγω φόρτου εργασίας αλλά και κουραστική όσον αφορά επαφές με γυναικεία πρόσωπα. Το θετικό είναι ότι με το κλείσιμο ενός κύκλου εργασιών θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Παράλληλα ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με το σπίτι ή τα μέλη της οικογένειάς σας θα σας κάνουν να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία. Οι γεννημένοι του 1965 θα δώσετε έμφαση σε θέματα εργασίας και διατροφής.
«Φειδωλές σπατάλες»
Σήμερα από τη μία θέλετε να είστε προσεκτικοί όσον αφορά οικονομικά θέματα και από την άλλη κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες ίσως σας παρασύρουν να χαλάσετε περισσότερα από όσα θα θέλατε. Κάποιες συναντήσεις μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες ενώ ξαφνικές ειδήσεις ίσως αποτελέσουν αφορμή για να αλλάξετε τα σχέδια σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σας.
«Αισθηματικές εκπλήξεις»
Οι σχέσεις σας με τους άλλους ίσως απαιτούν περισσότερο χρόνο και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να ζοριστείτε για να προλάβετε θέματα που σχετίζονται με δουλειές του σπιτιού. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο δώρο ή κάποια έξτρα χρήματα ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη μέσα στη σχέση σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι σας παρουσιάζεται μια αισθηματική ευκαιρία. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως μετακομίσετε.
«Το κλειδί βρίσκεται στη συνεργασία»
Σήμερα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσετε να έχετε καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας προκειμένου οι εργασίες να τελειώσουν στην ώρα τους. Κάποιες μικροαναποδιές μπορούν να επιλυθούν αν αποφύγετε να κατακλυστείτε από το σύνδρομο «έχω πάντα δίκιο». Έτσι, θα δείτε πως μπορείτε αμφότερες οι πλευρές να συνεργαστείτε αποτελεσματικά. Ευχάριστες αισθηματικές στιγμές. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως δείτε τα οικονομικά της επιχείρησης να αυξάνονται.
«Το καλό επικρατεί»
Σήμερα θέλετε να είστε συνεπείς στο λόγο που έχετε δώσει σε αγαπημένα πρόσωπα ότι θα περάσετε χρόνο μαζί αλλά κάποια απρόοπτα έξοδα ίσως σας χαλάσουν κάπως τη διάθεση. Αν φιλοσοφήσετε λίγο την κατάσταση θα δείτε ότι είναι προτιμότερο να προσπεράσετε το θέμα και να χαρείτε τη στιγμή. Επαγγελματικά ίσως έχετε κάποια επιτυχία ή αισθανθείτε ικανοποιημένοι με την πορεία σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα έχετε βοήθεια από γυναικεία πρόσωπα.
«Βρίσκοντας τη χαρά»
Μέσα στο χώρο της οικογένειας επικρατεί μια ψυχρότητα που όχι μόνο δεν σας αρέσει αλλά και θέλετε να πολεμήσετε. Οι σπασμωδικές κινήσεις ίσως δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αντίθετα με οδηγό την αγάπη και την κατανόηση θα βρείτε το σωστό δρόμο. Σχέδια που σχετίζονται με διακοπές μπορούν να πάνε απίστευτα καλά, ενώ ένα φλερτ ίσως βγάλει από το λήθαργο. Οι γεννημένοι του 1973 θα δεχτείτε κάποιες προτάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.
«Οικογενειακή ηλιοφάνεια»
Σήμερα είτε δεν θα θέλετε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις είτε η επικοινωνία με κάποια πρόσωπα σας αγχώνει. Είναι σημαντικό να αποτοξινωθείτε από ανησυχίες και φοβίες προτού συναντηθείτε με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάποια υπόθεσή σας, προκειμένου να μπορείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ένα επαγγελματικό γεγονός μπορεί να επηρεάσει θετικά κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας.
«Ελπίδες για κάτι καινούργιο»
Πιθανόν να υπολογίζετε στην οικονομική βοήθεια από φιλικά πρόσωπα όμως κάποια εμπόδια δεν επιτρέπουν τα πράγματα να εξελιχθούν όπως θα επιθυμούσατε. Από την άλλη, γνωρίζοντας ότι οι άλλοι έχουν όλη την καλή διάθεση να σας στηρίξουν, θα κατανοήσετε ότι κάποιες φορές χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για να επιτευχθεί κάτι. Επιπλέον, κάποια ξαφνικά νέα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο μια σχέση. Οι γεννημένοι του 1969 θα χρειαστεί να αξιολογήσετε μια επαγγελματική πρόταση συνεργασίας.
«Από το καλό στο καλύτερο»
Ίσως κάποιες εντάσεις ή αναποδιές στο χώρο της δουλειάς σάς φέρουν αντιμέτωπους με τους προϊσταμένους σας ή άτομα με ισχύ. Ο σεβασμός και η φρόνηση είναι δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να τις προσπεράσετε. Από την άλλη, ίσως το σπίτι μείνει ελεύθερο για να φιλοξενήσετε τον έρωτα σας, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ή να δώσετε κάποια χρήματα σε ένα δικό σας άτομο. Οι γεννημένοι του 1956 θα καλυτερεύσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας.
«Εύνοια στις συνεργασίες»
Σήμερα είναι πιθανόν να επηρεαστείτε από την επικοινωνία σας με κάποιους, όσον αφορά κάποιες συνήθειες ή ακόμα και επιλογές σας σε θέματα εργασίας. Από την άλλη ίσως συμβεί κάτι απρόσμενα θετικό που σχετίζεται με τη σχέση σας ή με ένα συνεργάτη σας. Καλή μέρα για να αποδείξετε μια ακόμη φορά πόσο μπροστά βλέπετε και πόσο καλές επιλογές ανθρώπων μπορείτε να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα έχετε τύχη σε αισθηματικά ζητήματα.
«Θετικές εξελίξεις»
Πολύ πιθανόν κάποια από τα καλά μελετημένα σχέδια σας να βρουν εμπόδια σε χρηματοπιστωτικά προβλήματα. Την λύση ίσως τη δώσουν άτομα με τα οποία μένετε μαζί, ενώ επαγγελματικές επαφές και εξελίξεις μπορούν να σας δώσουν χαρά σε ότι αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα σας. Παράλληλα, ίσως προβείτε σε κάποιες αγορές που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο άνετη. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως ασχοληθείτε με τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"