Tα Ζώδια 9/7


Γενικό προφίλ
Σήμερα, ρίχνετε μια τελευταία ματιά σε θέματα που σας απασχόλησαν τις προηγούμενες μέρες και περνάτε στη γραμμή εκκίνησης για μια νέα κούρσα σε θεμελιώδεις τομείς της ζωής σας. Από το απόγευμα, θα νιώθετε πιο δραστήριοι και έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια νέα εποχή πραγμάτων.
«Με τον πήχη ψηλά»
Κάποιες υποθέσεις κλείνουν και κάποιες άλλες περιμένουν με αγωνία να ασχοληθείτε μαζί τους. Οι υψηλές αποδόσεις αποτελούν για εσάς μια σταθερή αξία και άλλοι νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Ακόμα και αν οι κινήσεις κάποιων σας εξωθούν στα άκρα, καταφέρνετε ακόμα και να τολμήσετε να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε. Οι γεννημένοι του 1989 θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε νέα αισθηματικά εγχειρήματα.
«Αγχωμένοι»
Κάποια σχέδιά σας δεν ακολουθούν την πορεία που επιθυμείτε και χρειάζεται να ετοιμάσετε τα χαρτιά και τα μολύβια να γράψετε ιδέες και να ετοιμαστείτε για νέες παραλίες. Το μεγαλύτερο σας άγχος συγκεντρώνεται σε θέματα εργασίας και υγείας αλλά δεν αποκλείεται να βάλετε προτεραιότητά σας μια δίαιτα για να κρύψετε από τον ορίζοντα σας τα υπόλοιπα. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως καταπιείτε την περηφάνια σας.
«Ομαδικές δραστηριότητες»
Σήμερα, ίσως κλείσετε μια επαγγελματική υπόθεση και ανοίξετε το κινητό σας για συναντήσεις με φίλους και εξόδους μαζί με παρέα. Η θετική σας σκέψη φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά των γύρω σας ενώ οι σχέσεις με τους συγγενείς μπορούν να γίνουν πιο όμορφες χάρη σε εσάς. Πολλοί είναι αυτοί που θα παρατηρήσουν ότι κάτι πάνω σας έχει αλλάξει και θα υποψιαστούν ότι ο έρωτας είναι η αιτία. Οι γεννημένοι του 1974 δεν θα μπορέσετε να αντικρούσετε τη σιωπή.
«Πιο ώριμοι»
Νιώθετε ότι πήρατε κάποια μαθήματα και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο πρόσωπα από τα οποία εξαρτάται η εξέλιξη και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δίνοντας κουράγιο στους άλλους, εμψυχώνετε και τον εαυτό σας και καταφέρνετε να τα βγάλετε πέρα με δυσκολίες και αναποδιές. Οι γεννημένοι του 1984 θα αντιληφθείτε ότι όταν το πρόβατο θυμώνει είναι χειρότερο από τον λύκο.
«Διατηρώντας την υπεροχή σας»
Σήμερα, αποφεύγετε να κάνετε κάποια παράπονα που μπορεί να υπονομεύσουν το γόητρό σας γι' αυτό κοινοποιείτε μόνο τα ωραία και τα όμορφα. Επαφές με πρόσωπα που μένουν μακριά από το απόγευμα και μετά αποτελούν ευκαιρία για να ανοίξει ένας νέος κύκλος σε θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Ίσως δείτε τα οικονομικά της επιχείρησής σας να αυξάνονται. Οι γεννημένοι του 1983 θα ανακατέψετε την τράπουλα στον τομέα της φιλίας.
«Έρωτας με πρόσωπο φιλικό»
Κάποιες συμφωνίες κλείνουν με εσάς να αναζητάτε νέους πόρους ενώ μέσα στους κόλπους μιας ομάδας ίσως δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Με τον Ερμή στον 12ο νιώθετε σίγουροι για την πορεία κάποιων πραγμάτων και μπαίνετε σε κατάσταση επαναξιολόγησης των δεδομένων σας. Θα δαπανήσετε χρήματα για ευχάριστες μετακινήσεις. Οι γεννημένοι του 1975 θα αξιοποιήσετε παραγωγικά μια δοκιμασία.
«Κύριοι στις υποσχέσεις σας»
Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσατε στο χώρο της δουλειάς, εντούτοις είστε πρόθυμοι να τηρήσετε τις συμφωνίες και να αντιπαρέλθετε τις αντιξοότητες, προσαρμοζόμενοι στους νέους νόμους. Αισθηματικά, θα ακούσετε αυτά που θέλετε αλλά ακόμα κάτι λείπει για να συμπληρωθεί το πάζλ της ευτυχίας σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα αισθανθείτε οι εκλεκτοί των θεών.
«Νέες προκλήσεις»
Σήμερα, ολοκληρώνετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με παιδιά και ευχάριστες δραστηριότητες και δίνετε όλο σας το είναι σε θέματα εργασίας που βρίσκονται στη χύτρα της αναστάτωσης και εσείς πρέπει να βρείτε την βαλβίδα αποσυμπίεσης. Οικονομικά, δεν αγχώνεστε γιατί κάποια χρήματα που λαμβάνετε από έξτρα πηγές σας φτάνουν και με το παραπάνω. Οι γεννημένοι του 1981 θα αποδοκιμάσετε την πολυτέλεια.
«Έτοιμοι για μια νέα ερωτική εποχή»
Η μέρα ξεκινά με υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ενώ στη συνέχεια μετατοπίζετε το ενδιαφέρον σας σε δημιουργικές ασχολίες από τις οποίες μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Σχέδια που συνδέονται με το γάμο ή τη σχέση σας μπορούν να πετύχουν με την πρώτη και να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Εντάσεις με φίλους θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως συνάψετε κάποια μυστική συνεργασία.
«Ευχάριστη ανάπαυλα»
Όμορφες διαδρομές, χαρούμενες συζητήσεις και χαλαρωτικές συναντήσεις έχει το σημερινό μενού με έντονες γεύσεις από θάλασσα, καλοκαίρι και ανέμελη διάθεση. Μπορεί σκέψεις που αφορούν τη δουλειά να μην λένε να φύγουν, όμως σήμερα τουλάχιστον κρύβονται από τη ζεστασιά και τη χαρά της ημέρας και έτσι κάνετε ένα ευχάριστο διάλλειμα.
«Ψάχνοντας το πέρασμα»
Ένας πρώτος κύκλος που αφορούσε τα οικονομικά σας ολοκληρώνεται σήμερα και δεν έχετε παρά να κάνετε νέες επαφές και καινούργιες διαπραγματεύσεις για ένα σχέδιο που θέλει περισσότερο τρέξιμο. Ίσως βρείτε μια σκληρότητα ή ακόμα και μια όμορφη αδιαλλαξία στα λόγια των άλλων αλλά το κύριο ζητούμενο είναι πως θα τα διασπάσετε και θα περάσετε τις θέσεις σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα ζήσετε μια ηδονή υψηλής αισθητικής.
«Όλα έχουν σημασία»
Κρατώντας κάποια χρήσιμα πορίσματα και συνάμα όμορφα συναισθήματα θέλετε να προσφέρετε στους άλλους τις αξίες τους και να μπείτε σε μια νέα συναισθηματική τροχιά. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας μπορεί να είναι ευχάριστες όμως απαιτούν μεγάλη γραφειοκρατία και αυτό ίσως φέρει εντάσεις με άτομα που χειρίζονται το θέμα. Ερωτικά, η σπίθα γίνεται φωτιά. Οι γεννημένοι του 1976 έχετε ένα ακροατήριο όλο για πάρτη σας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"